Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest HitlerAdolf

[Rezolvat]Darius si Clohard Spawm Kill

Recommended Posts

Guest HitlerAdolf
Posted

Numele meu în joc: GoHitler

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Darius14 , Clohard

Screenshot-uri: uDxxX.jpg

Descriere a situatiei: Spawn kill

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): -

Martori: akary

Posted

Dupa ce ca fugiti in spawn de la spital mai si veniti si postati , urat . Dar oricum unde l-am omorat eu pe akary nu era spawn .Chiar asa faci poza la granita spawnului pt spawn kill dupa un maraton de 200 metrii ...Dar iti repet , in caz ca ''conducatorul lumii'' nu vede bine ,ar trebui sa isi puna ochelari si sa analizeze pozele cu mare atentie deoarece acolo nu era spawn.

Edit : e clar , sa mai spuna lumea ca nu sunt vanatori si ciudosi pe server...

Edit 2 : pe serverele linkmania exista functia edit , nu este cazul sa faci un nou post aiurea , in care si-asa nu se intelege nimic din ce vrei sa spui .Cica stateai in masina , eu in poze te vad in picioare cum incerci sa iti dai un deagle , dar cum am mai spus poate nu ai vederea destul de dezvoltata incat sa vezi de prima data mesajul cu ''nu ai destule materiale pentru aceasta arma'' astfel, ai mai incercat de cateva ori , ca poate , cine stie :-? o fi un bug care la a 17 a incercare de /sellgun apar 150-200 mats iar astfel ai un deagle.

si cat ma bucur ca am gasit poza asta :

View post on imgur.com
. Sper ca stii ca vanatoarea se pedepseste. Incepeti sa trageti si dupa fugiti in spawn .Se vad punctele mov de pe radar cum erati la spital + restu in afara spawn-ului.

Nu m-ai intrebat nimic , dar mi-ai facut plangere si am dreptul sa ma apar impotriva acuzelor false provenite de la un vanator

Guest HitlerAdolf
Posted

eu eram in baza stateam intr-o masina nu cred ca e cazu sa comentezi aiurea ... nu esti tu in masura sa spui daca era sau nu ,

poza nu dovedeste nimic , poza e facuta dupa . Dupa ce m-ai omorat am revenit sa va omor . nu dovedesti nimic cu ea

si eu nu apar in poza imi pare rau. ce vrei sa dovedesti cu ea ?

Posted

Salut,ai cumva dovada ca te-am omorat eu in spawn?Ca pe chat apare ca te-am omorat ... dar asta nu inseamna ca erai in spawn atunci .;)

Guest HitlerAdolf
Posted

ba da ma lasati tradatorilor . nu v-am intrebat pe voi nimic

Posted

Nu ,deci nu prea intelegi , tot ce vroiam sa iti explic este ca in in primul rand, minti de ingheata apele , ca ati fugit de noi 1-2 minute pana in spawn iar acolo akary a inceput sa traga, eu m am aparat si l-am omorat(repet , nu era spawn) , la fel si darius pe tine . Ati revenit , v-am mai omorat o tura . In concluzie tu esti vanator , poza nu e concludenta , si nu am inteles ce ai vrut sa spui in ultimul post .

inca o dovada ca nu am venit in spawn sa va omoram este faptul ca eram pe drum spre banca unde urma sa fie war-ul ( se poate observa discutia pe /f )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...