Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GoGUt

S> Ring ice +dd+ref+3hp rec = 45 bok 5

Recommended Posts

Posted

Nu am contul cyrax. Daca vrei potzi sa il intrebi pe Ferry ca ieri a vrut sa imi cumprere inelul , doar ca dupa ce imi spune sa vin lore jos sa mi l cumpere iese din joc si azi nu o mai raspuns. Probabil ca daca vroia sa l mai cumpere imi dadea pm sau mesaj pe forum .

Ca sa te convingi ca nu s cyrax potzi intra la el pe profil si sa vezi pentru ce caractere posteaza la plangeri.

Nu ma grabesc cu vanzarea lui , e un inel bun pe care pot sa l vand oricand .

Posted

Nu am contul cyrax. Daca vrei potzi sa il intrebi pe Ferry ca ieri a vrut sa imi cumprere inelul , doar ca dupa ce imi spune sa vin lore jos sa mi l cumpere iese din joc si azi nu o mai raspuns. Probabil ca daca vroia sa l mai cumpere imi dadea pm sau mesaj pe forum .

Ca sa te convingi ca nu s cyrax potzi intra la el pe profil si sa vezi pentru ce caractere posteaza la plangeri.

cryax e ferry,si a luat de la mine ring same op

Posted

cryax e ferry,si a luat de la mine ring same op

ok

up

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...