Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

1NviDia2

Intrebare

Recommended Posts

Posted

Sa zicem ca il preluez pe 1 in arena nu pot sa il mut de pe spot ca il omor din 2 hituri daca dau duel poate vezi ca ma omoara si ajung cine stie unde party si trade dupa 3 4 sec se duce. Vine 1 imi face ks eu pot sa il postez pt ks daca nu am poza cu spot gol sa zicem in loc de poza cu spot pot pune pozele cu preluarea?

:crazy: :crazy: :crazy:

Posted

Sa zicem ca il preluez pe 1 in arena nu pot sa il mut de pe spot ca il omor din 2 hituri daca dau duel poate vezi ca ma omoara si ajung cine stie unde party si trade dupa 3 4 sec se duce. Vine 1 imi face ks eu pot sa il postez pt ks daca nu am poza cu spot gol sa zicem in loc de poza cu spot pot pune pozele cu preluarea?

Daca ii dai duel ii dai pe riscul tau , preferabil ar fi sa chemati un caracter din guild/ally sa dea duel.

Acum revenind la subiectul tau , raspunsul este da,daca vrei sa lasi (sau esti obligat datorita nesimtiri jucatorilor de a da ok la duel ) acel caracter pe spot este ok , iti este deajuns preluarea (eventual dupa preluare mai faci un print cu tine si el pe spot... pentru siguranta ta ) pentru al posta pe cel care iti face KS.

O seara buna.

Posted

Ca sa intelegi pe scurt.

Preluarea unui spot iti poate servi ca print cu spotu. [in loc de poza cu spot, pui preluarea, e ok].

Preferabil dupa preluare sa pui pe altcineva sa de-a duel celui preluat.

Noapte buna sau buna dimineata.

Posted

Multumesc mult de raspunsuri [kimmy] si Angel. Astept totusi si un raspuns de la admin ca sa fie totul legal :nanana: .

Cu placere.

Poti sa dai un search la plangeri... sunt foarte multe exemple acolo. :)

off topic: Ce bine este sa scurtezi ideile altora cand pe tine nu te duce capul. :rofl1:

Posted

' date='08 May 2012 - 00:30' timestamp='1336426211' post='6352390']

Daca ii dai duel ii dai pe riscul tau , preferabil ar fi sa chemati un caracter din guild/ally sa dea duel.

Acum revenind la subiectul tau , raspunsul este da,daca vrei sa lasi (sau esti obligat datorita nesimtiri jucatorilor de a da ok la duel ) acel caracter pe spot este ok , iti este deajuns preluarea (eventual dupa preluare mai faci un print cu tine si el pe spot... pentru siguranta ta ) pentru al posta pe cel care iti face KS.

O seara buna.

Dar tu te intelegi ce spui acolo?

Daca explici cuiva, explica-i sa inteleaga.

Poate un domn moderator doreste sa ii rasplateasca flame-ul colegei mele de forum+provocarea. Multumesc anticipat.

' date='08 May 2012 - 19:44' timestamp='1336495472' post='6353365']

off topic: Ce bine este sa scurtezi ideile altora cand pe tine nu te duce capul. :rofl1:

Posted

' date='08 May 2012 - 00:30' timestamp='1336426211' post='6352390']

O seara buna.

Dar tu te intelegi ce spui acolo?

Daca explici cuiva, explica-i sa inteleaga.

Poate un domn moderator doreste sa ii rasplateasca flame-ul colegei mele de forum+provocarea. Multumesc anticipat.

' date='08 May 2012 - 19:44' timestamp='1336495472' post='6353365']

Pentru ca am explicat atat de prost in toate reply-urile mele de la informatii , am primit zeci de p.m-uri cu intrebari "asta e bine?" , "kim , de ce mi-a dat oick suspend aici?" " de ce am luat warn ?" s.a.m.d.

Imi cer scuze pentru off topic este ultimul meu reply pentru tipa asta anonima. -_-

Posted

' date='08 May 2012 - 21:21' timestamp='1336501303' post='6353533']

Pentru ca am explicat atat de prost in toate reply-urile mele de la informatii , am primit zeci de p.m-uri cu intrebari "asta e bine?" , "kim , de ce mi-a dat oick suspend aici?" " de ce am luat warn ?" s.a.m.d.

Ca si explicatia cu messengerul cand a fost vorba de auto pick?

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Guest ~Teen~
Posted

daca acel cineva iti da ok la duel si te omoara si ajungi pe alt spot nu mai ai dreptul la spot fara un nou print cu spot sau preluare.

Posted

Pui pozele cu preluarea in loc de print singur pe spot si respecti modelul oferit in rest:

[printuri preluare]

print ks 1

print ks 2 ( la 2 minute dupa primul print de ks)

Posted

Rede tocmai ai confirmat ce spuneam eu mai sus. ^_^

Sunt cazuri si cazuri. Am sa dau un exemplu, azinoapte am fost preluata pe-un spot din kanturu3, mi-a bagat holderu in duel, am revenit pe laptop, am vazut ca holderu imi e in duel, am acceptat duelul, si asa am castigat spotu back :)

Asta a fost o paranteza ce poti sa intampini daca dai duel tu la holder dupa preluare.. Daca esti in arena, cand te omoara, te da in alta parte decat pe spot/tark, si atunci automat ai pierdut dreptul asupra tarkului/spotului.

P.s kim, tu incerci sa ma faci vedeta. Eu nu caut celebritate, vrei sa iti arat eu PM-uri? Si nu numai de pe sectiunea Mu.. Hai sa ne laudam acu`, cred ca la tine apeleaza si adminii/moderatorii inainte de a da o solutie. :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Asa bine stii regulamentu incat aici, Evil_bunny, te-a dat pe spate. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439315 :rofl1: Pune mana si invata regulamentu inainte de-a da tu sfaturi. Hai salut vedeto!! :D :coffee:

Posted

Ideea este ca trebuie sa dovedesti fara dubii ca un anumit spot este al tau, lucru pe care il poti face cu un print singur pe spot, print in party, printuri cu preluarea, etc.

Exemplul lui Redemption este destul de clar in sensul asta.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...