Tudix Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Numele meu în joc: bL@cK Numele EXACT celui pe care îl reclam: Puk Screenshot-uri: Cand a dat /q era on Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Dupa ce l-a omorat pe smoke16, care se ducea spre banca sa-si depuna banii dupa ce a dat testele, a dat /q si a revenit depozitandu-si banii in banca. I-am spus pe cale amiabila sa-i inapoieze banii dar nici nu m-a bagat in seama. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther, Florin, m4x Martori: Smoke16, Noh Daca se poate Smoke16 si-ar dori banii inapoi de la Puk. Postez in locul lui (Smoke16) pentru ca eu am poze.
NoH Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Postez ca martor : Si eu am fost de fata , am si poza ! click here Ne duceam cu smoke16 sa depoziteze banii si apare Puk , care l-a omorat , apoi a dat /q cand a vazut ca sa ales cu 2.225.000$
SmoKe16 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 imi da si mie cineva un raspuns aici astept de aproape 3 zile.. Da, un warn up pentru "bump". Asteapta ca oricare altul.