Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bunica_sm

intrebare si sugestie

Recommended Posts

Posted

Stim f bine cu totii ca stafful linkmania doreste ca jocul sa fie cat mai corect intre jucatori.pentru asta s-a inventat regulamentul.cand apare un bug sau o problema stafful incearca sa o rezolve cautand solutii.eu vin in momentul de fata cu o problema mica dar in acelasi timp destul de enervanta.este vb de bugul la goldeni.te duci frumos la invazii..gasesti si tu unul ca sunt destui care merg si rar prinzi 2 sau 3 si tocmai atunci se intampla sa omori goldenu si sa nu pice bokul.am intrebat si am auzit fel si fel de lucruri.ca nu trebuie sa dai cu ice.am dat si cu flame si ES si cometfall la fel face.asta se intampla cred ca la destui jucatori.as putea sa vin cu o rezolvare destul de ushoara.poze cu goldenul..daca nu pica boku poza inventar si poza store pusa pe forum si adminii sa dea bokurile.bineinteles ca voi primi un raspuns de genu "de unde atatea bokuri sau ca nu se poate sau ca nu e vina voastra".tocmai e vina voastra.e problema voastra ca staff sa rezolvai.sumt vreo 200 de persoane care joaca si fac invazii care pierd timp si nervi tocmai pentru asta.astept un raspuns pozitiv.cu respect

Posted

Cum nu se inapoiaza itemele pierdute prin bugul ala cand treci server2 nu cred ca o sa se dea bok-urile care nu pica din goldeni.

Mult mai bine ar fi daca s-ar inapoia itemele care le pierzi la bug-ul ala decat bok-urile.

Dar na astea sunt regulile si trebuie sa ne conformam nu avem ce face.

:P :P :P

Posted

la bugul de pe serverul 2 la care te referi tu.nu am patit asa ceva pana acum si sper sa nu am parte de asa ceva iar acolo este o problema mult mai mare daca exista.

intra 30 de jucatori care isi pun cele mai bune iteme pe ei pentru cs si daca le dispar la 15 cate 1 item din ala strong gen gd lk dd ref +13 iti dai seama ce iese.

dar in problema mea cu bokurile este mult mai simplu.

poza golden

poza inventar si store ( sa nu cumva sa existe vreo situatie in care cineva ia bokul si il baga in store si spune ca nu a picat.bineinteles ca exista si situatia ca sa il ia si sa il arunce sa ia itemu si sa spuna ca nu a picat dar reiese din poza stanga sus)

nu exista bok? inseamna ca nu a picat si adminii ar trebui sa dea bokul care ni se cuvine.mie unul asa mi se pare corect.

daca admini doresc ca sa ne ofere ceva frumos si in acelasi timp sa fie si pentru ei corect pentru ca sunt sigur ca si ei au patit-o ar fi mai mult decat perfect.

Posted

faza asta cu goldenu e aiurea rau.

Mie mi s-a intamplat doar la SM sa nu imi pice bok ... nu odata .. de mai multe ori,

Dar la bk niciodata nu mi sa intamplat sa nu imi cada bok.

Goldenu se buguieste cand dai cu spelu in el, mai ales de la speed si de aia nu pica boku.

Solutia: fati un bk si nu o sa mai ai probleme de genu " nu mia cazut bok "

Posted

si daca iti spun ca am patit si la bk cand am dat cu combo ce ai sa mai zici? :)) nu mi-am dat seama sa fac poze..dar o sa fac si cu bk.

totusi eu astept o rezolvare sau un replay de la un admin sau cineva de sus.

vb iar intre noi?

Posted

Da, ai dreptate, e o chestiune iritanta uneori. Dar din pacate nu se poate rezolva doar pe baza unor simple poze.

E un bug, la fel ca altele, pentru unele s-au gasit solutii, poate se vor gasi si pentru asta. Dar solutia oferita de tine nu este cea care va rezolva problema, din pacate.

P.S. schimba te rog poza de la avatar, e putin cam indecenta pentru regulile forumului. Multumesc!

Posted

Da, ai dreptate, e o chestiune iritanta uneori. Dar din pacate nu se poate rezolva doar pe baza unor simple poze.

E un bug, la fel ca altele, pentru unele s-au gasit solutii, poate se vor gasi si pentru asta. Dar solutia oferita de tine nu este cea care va rezolva problema, din pacate.

P.S. schimba te rog poza de la avatar, e putin cam indecenta pentru regulile forumului. Multumesc!

pai alta solutie mai buna nu cred ca este.pozele ar dovedi daca a cazut bokul din golden sau nu.

si spui ca poate se va gasi si pentru asta..eu vin si intreb..cand?

cand o sa pierd 100 de bok? de +4 +5 ?

p.s.scuze de poza.o sa o schimb imediat cum aflu cum :D

Posted

a trecut o sapt..nici un raspuns din partea cuiva capabil sa rezolve problema intr-un fel?

Nu-l vezi ?

Posted

a trecut o sapt..nici un raspuns din partea cuiva capabil sa rezolve problema intr-un fel?

Nu-l vezi ?

E un bug, la fel ca altele, pentru unele s-au gasit solutii, poate se vor gasi si pentru asta. Cand?

Posted

Nu-l vezi ?

E un bug, la fel ca altele, pentru unele s-au gasit solutii, poate se vor gasi si pentru asta. Cand?

Cand voi avea eu timp.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...