Jump to content
Guest Al1n..

LinkMania Deagle Club

Recommended Posts

Posted

Nick : Godlike

Level(minim 6) : 28

Factiunea din care faceti parte : Ballas

De ce doriti sa intrati in club : Sa rup st1lu' . :wub:

Posted

Nick : Gyx

Level(minim 6) : 9

Factiunea din care faceti parte : The Mafia

De ce doriti sa intrati in club : 4 FUN . :tiphat:

Posted

Nick : WeeZ90

Level(minim 6) : 8

Factiunea din care faceti parte : The Mafia

De ce doriti sa intrati in club : pentru a face bani si sa devin mai bun

Posted

Nick : Flippy

Level(minim 6) : 30

Factiunea din care faceti parte : Underground Street Tuning

De ce doriti sa intrati in club : Sa arat oamenilor ca nu sunt un simplu membru UST .

Posted

Deoarece suntem 32 de membrii am decis atunci cand lipsiti nemotivati de la sedinta ve-ti fi demisi ! Nu exista o a 2 sansa , eu va inteleg cand intervine ceva , dar nu e greu sa intrati umpic pe forum si sa anuntati ca aveti treaba .

Sedinta va avea loc Joi , astept pe PM o ora favorabila iar in functie de parerile voastre o sa decid ora exacta .

O sa facem un mini campionat 1 vs 1 deagle , grupele o sa le fac inainte de sedinta . Last Team Standing 2 vs 2 , echipa o sa o aleg eu in urma unui mic test . Un LMS cu orice arma .

Sper sa fim cel putin 15 de data aceasta .

Asteptam in continuare aplicatiile dmv. !

Cautam sponsor care e in bani si ne poate ajuta cu materiale !

Posted

De eagle o sa ma ocup eu pentru 1v1 2v2 , la lms cu orice arma vedeti si voi de unde faceti rost de ak , shotgun sau mai stiu eu cu ce vreti voi sa faceti .. propun ca sedinta sa fie tot dupamiaza .. pentru ca este vara si seara mai iesim si noi pe afara :D:D . deci ganditiva la o ora intre 12:00 - 16:00 si datii pm lui bytza. o sa anunte el sedina .

De eagle o sa ma ocup eu pentru 1v1 2v2 , la lms cu orice arma vedeti si voi de unde faceti rost de ak , shotgun sau mai stiu eu cu ce vreti voi sa faceti .. propun ca sedinta sa fie tot dupa-amiaza .. pentru ca este vara si seara mai iesim si noi pe afara :D:D . deci ganditiva la o ora intre 12:00 - 16:00 si datii pm lui bytza. o sa anunte el sedina .

Posted

Nick : Hack3r

Level(minim 6) : 13

Factiunea din care faceti parte : National Guard

De ce doriti sa intrati in club : Imi place sa trag cu arma si vreau sa-mi fac prieteni,

Posted

Nick : sPx

Level ( minim 6 ) : 8

Factiunea din care faceti parte : Ng

De ce doriti sa intrati in club : 4fun

Posted (edited)

Se pare ca am atins un numar frumos de membrii , si anume 34 , si sper ca Joi cel putin jumate sa fie prezenti !

Sedinta , Joi 23.08.2012 , ora 14:00 !!

Loc: Burger N , Los Santos

Burger Nord , Los Sants.

Loc pentru desfasurarea evenimentelor.

Locatie map pentru necunoscatori.

De Deagle o sa se ocupe EcLipSSe in cazul in care nu aveti (rog membrii aflati intr-un gang / mafie sa vina cu cel mult 1.000 materiale) , speram sa fie prezent minim un membru The Mafia / Triads pentru Last Man Standing sa ne alimenteze cu Ak-47 .

Grupele o sa le decid impreuna cu EcLipSSe atunci.

Asteptam in continuare aplicatiile dmv. !

Edited by Bytza12
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...