Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wRs

[Rezolvat][BlackAnGeeLL] - limbaj

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: wRs

Numele EXACT celui pe care îl reclam: [blackAnGeeLL]

Screenshot-uri: Click.

Descriere a situatiei : Am vazut ca ajuta niste playeri din dnb si m-am dus sa il omor , l-am fugarit , in final l-am omorat si drept rasplata mi-a aplicat niste cuvinte "frumoase"

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Maryus

Martori: -

Posted

macar nu minti fie cum zici tu astept degizia adminului tu mai injurat primul ca ajut dnb si dupa team injurat si eu ca sa nu se zica ca is disperat si sar rpd cu f8 sa fac poza sa iei ban si deastea .. pacat ca nam fkt poza, vanator..

Posted

Se pot verifica si logurile , iar daca eu te-am injurat pe tn sa primesc ban PERMANENT ! Black hai sa nu deliram ca in scris pot spune si eu multe . Urat din partea ta sa minti in halu asta !

Posted

worsen nu inteleg de unde atata tupeu pe tn si mai zici ca tot eu mint bn frate.. astept decizia adminului cu mn nu mai ai ce vb,cat de rau imi pare ca nam fkt poza stiu ca akm o sa iau cv pedeapsa ca nam dovada dar tot te prind eu odata si dovedesc ca esti vanator..

Posted

Am zis odata , daca eu te-am injurat pe tn sa se verifice logurile si eu sa primesc ban permant daca este asa . Vanator nu am pt ce sa fiu , mai deranjat foarte grav , si tine minte ca tot tu te rugai de mn sa nu iti fac post . Asta cu "imi pare rau ca nu am fkt poza" sunt niste aberatii de-a tale. Hai sa ast decizia unui admin si gata.

# si din "dar tot te prind eu odata si dovedesc ca esti vanator.. " reiese ca tu vrei sa te pui pe vanatoare . Salut

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...