HsmHaOs Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Scuze ca nu am intrat la sedinta dar am fost prins cu niste probleme.
Guest Wapo Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Accept Invitatia Cu Drag >:D< ..... nu stiam cu ce se ocupa...dar daca m'ai lamurit....de ce nu? :>
Oliver Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nick: SunShine Level (minim 6) : 18 Factiune: Grove Street Ati citit regulamentul? :Da Poza cu /licenses : Ai invitatie ,numai era necesara o aplicatie .
HsmHaOs Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Scuze dar ma retrag din club. trebuie sa il administrez pe al meu. Bafta numai bine!
Dragos Voda Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Invitatiile merg catre: Rujuc_Dragos Accept invitatia, dar daca nu-mi dai salariu, imi bag picioru-n el de club -_-
Aurica18 Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Nick: Aurica18 Level (minim 6) : 14 Factiune: ballas Ati citit regulamentul? : Da Poza cu /licenses : http://imgur.com/delete/OwI6mxeRO3MzFDF
Oliver Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Acceptat Hawx CloHard Salvatore ~ ApolloOne Darius14 ~ Ar00n ~ The_Game ~ Andreidef Funky Paul_Pop Wapo Sunshine Rujuc_Dragos Flippy PureByMagic Aurica18 Asteptam in continuare raspunsurile voastre la invitatii / aplicatii . @ Dragos , Hawx se ocupa de prime ( :whistle: ) Invitatiile : Bytza Wapo - a acceptat The_Star Funky. - a acceptat Robertzhicha Sensei Kvl An00by Flippy - a acceptat Paul_Pop - a acceptat OgLoc Kid PureByMagic - a acceptat Florin Perpripiu old_man Madal1n MrDexter Extrem Rujuc_Dragos - a acceptat Ilegal RuLLeR Don_Aztec K1lee Hardwell Lolecs Perry SunShine - a acceptat
lolflamE Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Ce eu ba? Auzi la el, chitra. Asteptam de la voi un PM cu o zi si o ora cand aveti timp de sedinta.
Oliver Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Hawx CloHard Salvatore ~ ApolloOne Darius14 ~ Ar00n ~ The_Game ~ Andreidef Funky Paul_Pop Wapo Sunshine Rujuc_Dragos Flippy PureByMagic Aurica18 Madal1n Asteptam in continuare raspunsurile voastre la invitatii / aplicatii . Invitatiile : Bytza Wapo - a acceptat The_Star Funky. - a acceptat Robertzhicha Sensei Kvl An00by Flippy - a acceptat Paul_Pop - a acceptat OgLoc Kid PureByMagic - a acceptat Florin Perpripiu old_man Madal1n - a acceptat. MrDexter Extrem Rujuc_Dragos - a acceptat Ilegal RuLLeR Don_Aztec K1lee Hardwell Lolecs Perry SunShine - a acceptat NU uitati sa imi dati PM mie sau lui Hawx cu ora la care ati dori sa facem sedinta.
aNNNdy Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Nick: Denim Level (minim 6) : 25 Factiune: F.B.I Ati citit regulamentul? : Da Poza cu /licenses : Licente
lolflamE Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Hawx - lider Salvatore ~ ApolloOne Darius14 ~ Ar00n ~ The_Game ~ Andreidef Funky Paul_Pop Wapo Sunshine Rujuc_Dragos Flippy PureByMagic Aurica18 Madal1n Bytza Denim Astept in continuare raspunsurile voastre la invitatii . Invitatiile : Bytza - a acceptat Wapo - a acceptat The_Star Funky. - a acceptat Robertzhicha Sensei Kvl An00by Flippy - a acceptat Paul_Pop - a acceptat OgLoc Kid PureByMagic - a acceptat Florin Perpripiu old_man Madal1n - a acceptat. MrDexter Extrem Rujuc_Dragos - a acceptat Ilegal RuLLeR Don_Aztec K1lee Hardwell Lolecs Perry SunShine - a acceptat NU uitati sa imi dati PM cu ora si ziua dorita pt o sedinta. # Clohard a renuntat la co -lider. PM me cine doreste functia. Model : Nick: Level: Ai mai fost lider/co-lider? : La ce club?:
lolflamE Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Hawx - lider Denim- co-lider Salvatore ~ ApolloOne Darius14 ~ Ar00n ~ The_Game ~ Andreidef Funky Paul_Pop Wapo Sunshine Rujuc_Dragos Flippy PureByMagic Aurica18 Madal1n Bytza Astept in continuare raspunsurile voastre la invitatii . Invitatiile : Bytza - a acceptat Wapo - a acceptat The_Star Funky. - a acceptat Robertzhicha Sensei Kvl An00by Flippy - a acceptat Paul_Pop - a acceptat OgLoc Kid PureByMagic - a acceptat Florin Perpripiu old_man Madal1n - a acceptat. MrDexter Extrem Rujuc_Dragos - a acceptat Ilegal RuLLeR Don_Aztec K1lee Hardwell Lolecs Perry SunShine - a acceptat :news: NU uitati sa imi dati PM cu ora si ziua dorita pt o sedinta. Denim este noul co-lider. El o sa se ocupe de voi saptamana asta cat sunt eu inactiv, ma pregatesc pt un examen. :bye:
aNNNdy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Hawx - lider Denim- co-lider Membrii Sky Stunters: Salvatore ~ ApolloOne Darius14 ~ Ar00n ~ The_Game ~ Andreidef Funky Paul_Pop Wapo Sunshine Rujuc_Dragos Flippy PureByMagic Aurica18 Madal1n Bytza The Star iLeGaL ~ = avertisment. La 3 avertismente sunteti demisi. Asteptam in continuare raspunsurile voastre la invitatii . Invitatiile : Bytza - a acceptat Wapo - a acceptat The_Star - a acceptat Funky. - a acceptat Robertzhicha Sensei Kvl An00by Flippy - a acceptat Paul_Pop - a acceptat OgLoc Kid PureByMagic - a acceptat Florin Perpripiu old_man Madal1n - a acceptat. MrDexter Extrem Rujuc_Dragos - a acceptat Ilegal - a acceptat RuLLeR Don_Aztec K1lee Hardwell Lolecs Perry SunShine - a acceptat Bine v-am gasit. Vreau sa va spun ca imi face mare placere sa fiu lider al acestui club. As vrea sa imi dati PM cu ora si data cand vreti sa fie sedinta.
SenSei. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Refuz invitatia,nu prea sunt de mine cluburile. Nu ma pasioneaza. Salut.
lolflamE Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Userbaruri by Flippy : http://i47.tinypic.com/2jb8ie9.png - Membru http://i46.tinypic.com/4t234g.png - Co lider
Flippy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Imi pare rau dar ma retrag din cand fac parte din acest club nu a fost niciodata o sedinta.
lolflamE Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 (edited) :news: Luni, ora 21:00 sedinta Sky Stunters. Vreau sa fiti prezenti toti pentru ca ne vom cunoaste si vom face si un event. Am trimis tuturor membriilor PM , cine nu ajunge sa imi zica pe PM. Cine nu vine si nu anunta, e demis direct. # Flippy - demis ## O sa fac un update cu lista membriilor dupa sedinta. @ Rujuc_Dragos este singurul membru caruia nu am reusit sa-i trimit PM, avand Inbox-u' full. Edited June 2, 2012 by Semos