Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AlexanderCR

[Rezolvat]HydraVision - Dm la event

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: AlexanderCR

Numele EXACT celui pe care îl reclam: HydraVision

Screenshot-uri:

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am vazut ca organizeaza Vicentzo event in spawn The Mafia, m-am dus frumos, m-am asezat in linie, dupa care ma trezesc ca ma omoara Hydravision cu knife din spate. Nu am apucat sa fac mai multe ss-uri la momentul respectiv, dar se observa el in spatele meu cum pleaca cu knife-ul in mana. Am incercat mai intai sa iau legatura cu Vicentzo, sa ii spun ce s-a intamplat, dar nu mi-a raspuns si apoi am zis sa o rezolv pe cale amiabila cu HydraVision, dar nu s-a putut, din cate am inteles de la el "detesta Hitmanii si omoara unde vrea el."

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Maryus

Martori: AzazeL, InkAndrei, SkateRZ, Hanzo si ceilalti de la event

Posted

de cand nu am voie sa ma plimb cu knife-ul? scrie undeva ca nu am voie sa detest hitmanii?:-??...esti doar ofticat ca ai incercat sa ma omori de doua ori si nu ai reusit...este doar un joc, nu intelegi de ce te agiti asa...

- acesta este raspunsul meu pana la verdict.

Posted

HydraVision,vezi ca vorbesti prostii si te cam bazezi pe poza aia care pentru tine nu arata nimic.

Dar poza aia are o logica,daca il omora cineva cu o arma normala(deagle,m4,etc) sarea sange. La knife nu sare sange si pici jos exact cum a picat AlexanderCR. Nu ai voie sa te plimbi? HA .. Cred ca glumesti,esti singurul de acolo care are knife in mana,ba mai mult .. arata chiar pe chat.

Vad ca si copul "Azazel" s-a intors spre tine.

Prin urmare iei warn pentru deranjare event si o sa discut si cu Vicentzo sa vad de ce te-a iertat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...