AngeL Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Buna ziua. Azi, am vrut sa merg la party k6 cu bossu, si am luat pk. Ce propun eu sunt urmatoarele aspecte[cred ca majoritatea playerilor mici vor fi deacord] Pk-ul la boss sa fie pedepsit, e un handicap foarte mare intre palyerii cu rr-uri [si plin de ei], si intre palyerii cu 5 - 6 rr-uri, ce poate sa faca un bk de 5 rr-uri in fata unui bk de 50 rr-uri [sau chiar full]? Asa ati proteja un pic interesul playerilor care se apuca acum sau care s-au apucat decurand, protejeaza intereseul majoritatii. Dumneavoastra ce parere aveti? Se poate pune in aplicare acesta sugestie benefica majoritatii? Cu un pic de bunavointa, eu zic ca da. Ramane la latitudinea dumneavoastra daca o sa introduceti o noua regula privind pk-ul la boss. :tiphat:
F@NT@ Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 si daca sunt 10 persoane care asteapta boss? , crezi ca se gaseste unu care sa omoare boss`ul apoi sa stea sa le dea party pe rand sa intre toti ? sunt de acord cu ce spui tu , dar cred ca le ceri prea mult salbaticilor care au placerea de a da pk la boss... :-j
VISE Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 de acord cu tine ano , dar nu cred ca va intra in viguare :)
oldGard Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 avand in vedere ca cine omoara bosu intra pe portal nu prea as fi de acord sa nu poti sa dai pk .. .. ar fi cam anormal sa se dea ss aici si la balagas nu ... ca si la balagas e tot ceva de genu + ca nu ai cum sa dovedesti ca esti in kalima respctiva .. (trb sa verifice admini log) + ca atunci se pot face si chesti de vanatoare il atragi pe unu de vrea sa iti dea pk pana in zona aia si iar nu e bine..
AngeL Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 E mai usor sa dai pk la boss, decat sa dai party? Eu stiu ca intr-un party sunt 5 caractere. Sau alt exemplu. Eu dau post /post Angel La cat este bossul, pm me. Cine are ciuda pe mine din N motive vine si imi da pk, Ti-se pare normal? Eu stiu ca, cine e primu, are prioritate. Un print cu locul unde apare bossu [singur sau party] si print cu pk-ul. Easy way. Daca unii din noi nu stiu sa aiba bun simt si au impresia ca dau pk celor mici ii fac "Zei", atunci hai sa le dovedim contrariu. Sa aiba si cel mic si cel mare drepturi egale, sa nu mai faca diferenta rr-urile [daca de bun simt nu se pune problema]. Asta era ideea, toti jucatorii sa aiba drepturi egale, si cei mici si cei cu rr-uri multe. E timpul ca rr-urile sa nu mai faca diferenta in anumite cazuri. Cei mici sa fie protejati prin regulament. :tiphat:
tranced Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 si ce faceti cand sunt mai mult de 5 care asteapta? bonuri de ordine?...
AngeL Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Cum spuneam. Care este primu la boss, are prioritate. Sau nu mai exista "print screen"? Daca rusine si bun simt nu este, sa fie regulament atunci. Eu cu 8 rr sa n-am dreptul sa trec in k6 cu bossul? Unde este fair - play-ul acestui joc? :)
Konvict Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Am vazut multe astfel de propuneri de cand sa bagat s2 pe link si toate chiar daca sunt scrise altfel au acelasi inteles si aceleasi argumente de 2 lei "care este primul la boss are prioritate" pai cum mama draq sa stau eu cu 40 de rr dupa tn care ai 5-6.. ? :blink: Inteleg ca avem acelasi regulament de respectat, si suntem trasi la raspundere de aceiasi oameni pentru manevrele care le facem in joc, dar acolo este la fel ca si in tarkul de bk, cum dai la ks in tark bk si care e mai mare ala creste mai rpd asa si la boss, care e mai tare ala intra primul..daca ii vb frumos poate ai si u o sansa sa intri cu el odata, dar daca esti tare in clanta mai stai o ora...nu poti sa ai morcovul intrat cu tot cu iepure si sufletul in rai.
AngeL Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Ideea este ca, cel mic n-are nici o sansa in fata celui mare. Acum hai sa pupam picioarele celor cu multe rr-uri sa nu ne de-a pk, nu? Tu vorbesti serios? Daca nu exista fair - play si bun simt intre jucatori, ar trebui impus, tu ce crezi? Eu stau 50 min la boss si vine unu cu mai multe rr-ri si pac castana, este corect? Sa fim seriosi. Cum sa stai tu cu 50 de rr-uri dupa unu cu 5/6 rr-uri? :blink: Cu ce esti tu mai bun? [doar ca ai rr-uri mai multe?] Iti astepti randul, asa e frumos.
Konvict Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Eu stau 50 min la boss si vine unu cu mai multe rr-ri si pac castana, este corect? Din punctul meu de vedere este perfect normal..vrei sa il arzi si u la randul tau? pune mana si joaca.
AngeL Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Eu stau 50 min la boss si vine unu cu mai multe rr-ri si pac castana, este corect? Din punctul meu de vedere este perfect normal..vrei sa il arzi si u la randul tau? pune mana si joaca. Te rog, nu ma dezamagi. Stii ca au fost probleme cu conturile, probabil eu m-am apucat mai tarziu ca tine [asta nu iti da dreptul sa fi nesimtit]. Rr-urile se dau cum se dau, e un server low exp. Cum am zis mai sus, cel care este primu la boss sa aiba intaietate [exact pe ideea sa nu mai faca diferenta rr-urile], fiindca toti am juca. Toti am merge pe spoturile noastre. Eu nu cred ca multele rr-uri trebuie sa iti acorde sentimentu de beatitudine. Daca ai mai multe rr-uri asta nu te face sa fi superior nici intr-un punct de vedere. E chiar asa greu sa fie intelegere intre jucatori? Tot timpu cei mici trebuie sa se foloseasca de regulament ca sa ii aduca pe cei cu rr-uri multe cu picioarele pe pamant? Stii destul de bine Db-ul trecut rivalitatea intre HH si Honey. Tot timpu ba Rosica era la boss, ba gunit. Era cu un razboi neinfinit si cine avea de suferit? Tot jucatori mici care doar vroiau sa treaca in k6 cu bossu. Presupun ca dictatura ar fi cea mai buna metoda in a conduce un server Mu de calibrul linkmaniei. [am facut referire la general, sa se inteleaga, nu am nimic cu nimeni si vorbeam la general]
Biggles Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 eu propun sa aibe intaietate cine joaca cel mai multa (adica aia care au celele mai multe rruri), grija mea ca acu teai trezit si tu sa joci pe server dupa vreo 8-9 luni de cand sa dat rr la db si vrei ba prioritate la boss, ba sa nu ia pk la invazii, ba sa nu ia ss pentru contoare etc etc.... Munciti la fel de mult cum am muncit si noi sa ajungem la full si dupa aceea nu o sa mai fiti in situatia asta... nu toata ziua la intins mana, numai pretentii, este totusi un server de dificultate mare cu low exp, si daca nu va convine gasiti pe google mii de servere de mu
MickeyMouse Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 este server pvp iti iei pk oriunde ca e spot sau nu, ca e boss sau balgass ce zici tu Angel e la farming stai si cresti in armonie cu toti de cate ori nu mi-am luat pk trecand doar pe langa un spot, m-am enervat i-am zis ceva in limitele normale sa nu fiu postat respectivului si cu asta gata data viitoare cand te vei duce la boss nu o sa mai fie playerul care ti-a dat pk pentru ca deja va fi in kalima superioara un player de 40 de rr oricum il omoara pe boss mai rpd decat unul de 8 rr asa ca oricum poarta se va deschide doar pentru el
Biggles Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Buna ziua. Azi, am vrut sa merg la party k6 cu bossu, si am luat pk. imi place cum incepe povestea ta.... si de frustrare teai dus repede si ai facut o sugestie de 2 lei :))
AngeL Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Singura mea frustrare [ca sa ii spun asa] e ca, va bateti joc de limba romana cu nesimtire. Privind subiectul acestui topic, eram doar subiectiva. Eu urmaream obiectivul si interesul jucatorului fara rr-uri sau cu putine rr-uri. Nicidecum nu m-am simtit frustrata ca am luat un pk la boss. Nu-mi traiesc viata in joc. @Cangurul a scris mai sus? :> Cred ca am sa propun pe viitor o noua sugestie. Plangerile/reevaluarile care nu vor fi facute corect [cat de cat gramatical] sa fie respinse, pana invatam sa scriem coerent. :)
Biggles Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 W00W 7U D3573AP70 UND3 3R41 S1 NU 73 G4534 N1M3N1 D4C4 41 4P454 BU70NUL D3 534RCH 171 V31 D4 534M4 C4 5UG35714 74 CU L1MB4 R0M4N4 4 M41 F057 PR0PU54 D3 MUL73 0R1 ... 707 454 D3 04M3N1 D35T3P71 C4 71N3, D4R L4 C47 3571 7U D3573AP74 51GUR 171 V4 LU4 C473V4 0R3 BUN3 S4 171 D41 534M4 C3 4M 5CR15 41C1 asta a fost off topic @daca te deranjeaza faptul ca "jihnesc" si "violez" limba romana... poti sa pleci !!! nu te tine nimeni aici !!! ia vezi cum ne faci sa ne fie dor de tine !!! numai sugestii de 2 lei (inainte sa mai faci o sugestie te rog foloseste butonul ala de sus )
AngeL Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Acum tu astepti sa ma agit, sa incep sa te jignesc, nu? Uite ca nu vreau sa imi scot sarcasmul si umorul negru de la naftalina[nu merita efortul] Stiam de acea sugestie care am zis ca vreau sa o propun in viitor, stiam ca Redemption a luptat pentru un scris si o exprimare coerenta intr-o plangere/reevaluare [si nu numai]. Probabil s-a resemnat si el vazand ca n-are cu cine. Simpatia sau antipatia unui jucator [sau mai multi jucatori], ma lasa rece. Toate aceste "sentimente" care le ai tu sau N jucatori cu mine, le pun pe seama invidiei, probabil candva undeva, v-am atins coarda sensibila [acesta fapt e un risc asumat]. Te las sa crezi multe, sa zici multe. In fond e o tara libera, cu libera exprimare. Daca jignind te face mai puternic, mai superior, atunci am trait sa vad tot in romania. Eu intru sa ma joc, nu sa ma porcesc cu tine, daca tu ai ceva cu mine asta nu inseamna ca am si eu ceva cu tine. Injura-ma, jigneste-ma, fa ce vrei. Din partea mea doar amuzament, anumite pareri la adresa mea, ma fac sa rad. Dar e bine, credeti ca stiti tot despre mine.:D Surpriza, nu stiti nici macar 0.1%. ;) On topic. Va rog frumos sa inchideti topicul, n-are rost. Se cere prea mult cand se cere bun simt si atitudine pozitiva intre jucatori. Mai bine asa salbatici si in legea lor..