Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BoBiTza

[Rezolvat]Valksoft - favorizare playeri + event necinstit

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: BoBiTza

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Valksoft

Screenshot-uri:

sa_mp_191.png

sa_mp_192.png

sa_mp_193.png

sa_mp_194.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): A facut un event primu la el cu aparat si sa si scrie " sunt cocos" castiga 60k. Oke am ajuns primul am avut aparatul inca i-am dat si /giveweapon lui am scris sunt cocos se vede si in chat . Dupa 10 sec apare unu Orange scrie si el acolo sunt cocos da tot el castiga. Si dupa imi zice ce mi ciuda si dinastea ? Pai astea sunt eventuri?asa se procedeaza cu playerii ii furi pe fata?

Martori: - Random

Admini care erau pe server : Nici unul

Guest Kay-X
Posted

Hai ca esti penibil :rofl2: frate. De acum fa-mi plangeri daca folosesc animuri. Iti spun scurt si la obiect, esti un vanator.

Si iti spun de ce? Pentru ca si eu , de cate ori am fost nedreptatit la eventuri, dar nu m-am apucat sa fac plangeri la organizatori de event, am zis daca asa cred ei de cuviinta sa faca ce vor.

Ce face foamea asta de bani dintr-un jucator. :wub:

EDIT: De acum sa nu te mai vad pe la eventurile facute de mine, nu de alta dar sa nu te mai vad suparat. :D

Posted

1. la mana Nu is Vanator de ce sa fiu uitate is vanator dai un search

2. La mana nu imi plac oameni care insala in halu asta si mai ales nu la eventuri daca vrei dute fural pe unu da nu playerii la event

3. La mana nu ma nevoie de banii tai dar nu este corect ce faci se pot verifica loguri orice

Guest Kay-X
Posted

Si ce vrei sa demonstrezi frate prin asta? :blink:

Vrei sa ma vezi cum iau warn, ban sau ce?

Posted

Fiecare jucator isi organizeaza event-urile din resurse proprii asa cum considera.

Daca tu esti de parere ca ti s-a facut o nedreptate, nu mai participa la event-urile organizate de el. Este alegerea lui sa desemneze pe cine vrea, sa organizeze cum vrea, etc.

Reclamatie degeaba.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...