UnaBuna Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/13/screen050314590010.jpg/ l am preluat si incercam sa l mut sa nu mai dea ks si mi a dat pk
SoGooD Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 cand m`ai mutat ai activat sef defens...si ti`am dat pk...nu m`am facut murderer :P si la al doilea pk( poza 18) deja nu mai aveai nici un drept asupra spotului :P
UnaBuna Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 ok atunci ss pt ks pe spot clas se vede dupa ce te am preluat ca inca faceai ks si aici cand inca faceai ks
UnaBuna Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 si pe tine cum dai kseu nu inteleg adica te am preluat dc te mai superi.. si dai pk asta e cu totii o patim.,..
SoGooD Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 asteapta nefondata :) nu mai scriu nimic ca vad ca nu am cu cine :P
iTi Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Refa te rog plangerea conform regulamentului. Warn-up Formatul corect al unei Plangeri este: Titlu: Numele(scris exact) impotriva caruia este postata plangerea + regula incalcata Continut: Linkul/linkurile la poza/pozele care sustin plangerea (a se citi modelele de postare). Se va folosi un numar de poze minim pentru a demonstra faptul ca plangerea este fondata. Daca 4 poze sunt suficiente pentru ca plangerea sa fie fondata, va veti limita la cele 4. Puteti preciza ca mai aveti poze (daca este cazul) si le vei posta si pe acelea doar daca moderator care rezolva plangerea va solicita acest lucru. Se vor posta alte comentarii doar in situatia in care acestea sunt relevante si ajuta la solutionarea plangerii.