Klaus Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Numele meu în joc: IKlausI Numele EXACT celui pe care îl reclam: Flippy Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram la cai si am observat ca nu se misca de acolo desi trecusera 2 ture asa ca am luat o lama si am incercat sa il ucid dar nu a mers deoarece era alt+tab Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Nu erau Martori: poze si Nae
Flippy Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Deci asta numesti tu afk la cai? Fi atent la ce iti arat acuma te rog sa te uiti la timesamp Uite:) Asta numesti tu afk la cai ?1 minut am fost alt tab sa deschid o aplicatie si tu faci post? mi se pare ca este vanatoare:) Ma si ameniti ca am post.
Klaus Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 nu este vina mea ca tu stai alt tab la cai puteai frumos sa iesi de acolo cat timp deschideai acel program + ca puteai sta cu mult inainte de a face eu pza tu arati doar cand ai venit 8:26 dar inainte? poate erai de 10 min afk poate si mai mult
Flippy Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Omule cand tiam scris eu era diferenta de 1 min nici atat tot cand tiam zis "Cei Klaus?" nu pot sa inteleg.Poate eram afk mai mult de 10 min? pai adu dovezi precum am fost afk mai mult de 10 min sa vad adica ma acuzi pe mine prin "poate" ? pai asta pentru asta mi se pare o plangere nefondata daca te bazezi pe acel cuvant "poate".Numai posta asteapta decizia unui moderator.
Klaus Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 este diferenta de 2 min dar eu vorbesc inainte de 8:23 cat timp ai fost afk nu la cat timp ai revent tu de cand am facut eu pozele
m4x Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Flippy - nu ai voie sub nicio forma sa dai Alt Tab sau Escape la cai. Daca stiai ca ai ceva de deschis/facut puteai sa iesi afara. Cat despre vanatoare, nu pare a fi. Warn up pentru AFK la pariuri.