Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dominating

Propunere pt versiune ...

Recommended Posts

Posted

Salut , ba playeri si adminilor scuze ca va zic dar nustiu parka e prea copilaresc servaru , nu am nimic in legatura cu asta dar parka e mai naspa , stii cand era baza de date 0.97d iteme rare , fara dark lord , fara iteme ancient . spuneti voi ca nu era frumos cand deabia atuncea te jucai mai frumos nustiu acuma vad toate servarile de mu is sesoane noi o sa apara acusi mu sezon 8 ep 1 crek :)) ce draq ori jucam mu ori ne uitam la dallas sau lost :)) , e parerea mea ca old player ca era mult mai frumos inainte , si acuma e frumos is noi multe treburi kalima kanturu pff :)) , ce frumos era inainte pe versiunea 0.97d cand era acolo cum iesi din lorencia era Exille parka asa era denumirea frumos alte vremuri , nha nustiu mie unu mie dor sa joc vers aia aicea pe link nu pe alte servare , nustiu as vrea sa gasesc playeri sau admini care sami deie dreptate si sa ne gandim la rr-ul bazei de date actuale sa schimbe si versiunea sau poate se pune sezonul 10 episodul 8 seria 3-a clasa a 2 ce draq :)) , e o propunere daca nu sunteti de acord asta este , as vrea sa stiu si eu daca mai sunt playeri si admini care totusi isi aduc aminte de vers. veche si le e dor sa joace pe link vers respectiva :D , multumesc , si rog incaodata msg sa fie clar nu am nimic cu baza asta de date versiunea asta dar sunt amintiri frumoase pe old versiune si as vrea sa le mai si avem in viitor :D , e o ora tarzie voi dormiti de naveti treaba si eu scriu aicea :)) bafta nb si sper sa am si eu niste raspunsuri :D daca se poate bafta :right:

Posted

Tu crezi ca esti singurul care a facut acesta propunere?

Totdeauna s-a refuzat. Da a fost frumos 97D, dar trebuie si noi sa evoluam, nu? Fiecare seson e frumos in felul lui [doar playerii il fac urat, din cand, in cand].

Deci nici Pro, nici Contra.

Posted

E adevarat ca era frumos pe 97d dar totusi cam plictisitor la bk nu aveai combo nu aveai ce face decat lvl. Mai era atunci cand in arena cica nu aveai voie sa intri ca stateau bk-ii la intrare si te omorau. Dar cum am zis era cam plictisitor acum pe versiuni ai mai mult chestii eventuri de la server gen white wizard , kanturu event , balgas , chaos castel , seturi noi s.a.m.d.

Nu o sa se mai treaca linkmania niciodata pe 0.97d doar mergem inainte nu inapoi nu ? :D

Posted

da este adevarat ca era cam plictisitor dar uitativa cum a ovoluat acuma versiunea o suta de orase in care putini stau toti kalima 5 k6 k7 si arena , de ex uitativa in amintiri sa vedeti cati oameni erau in tarkan lost7 exille atlans si arena erau mai putine orase si era mai bine dupa mine ca erau pline nu acuma gasesti unde vrei party si spot inainte era spiritu ala te chinuiai sa prinzi stateai , acuma te duci direct in 4 zile ai rr , nustiu mi se pare putin prea simplu , da inainte nu aveai combo si altele gen iteme , ancieturi , jwl of guardin si asa mai departe , erau ultime armuri la mg hurricane , bk great dragon parka sau flaming , elf si sm etc , iteme rare , in fine as dori inca o sugestie dar crek nu e posibil deoarece am avut si eu servar de mu si nu cred ca se poate , sa se faca serv 1 cu sezonu actual si servaru 2 cu sezonul vechi alte conturi , sa nu ramana acealeasi iteme si caractere , nha , adevaru sa fim sinceri era mai simplu inainte dar era spiritu jocului , soccer acuma nici nu cred ca mai este caterinca inainte era frumos

Posted

Pai inainte tarkan lost7 exile atlans arena erau full pt ca erau singurele orase. E adevarat ca nu prea mai stau playerii prin losttower si atlans dar cum ai zis si u s-au mai pus niste orase si acum stau in alea si tarkan2 si insula sunt mai tot timpul full kanturu1 al 3 lea spot e si ala mai tot timpul full celalalte 2 spoturi din kanturu1 sunt pt cei pe str mai mult pt ca daca dai cu es dupa 1 min ai bug si nu mai functioneaza , restul kanturu 2 ,3 si alea full tot timpul , si de la k5 la k7 tot lafel full. Iteme rare avem si pe seasonul asta sunt cele pe care le faci la castel de lvl 380 si ca sa ai parte de iteme dastea tre sa iei castelul un alt + al season-ului fata de 97d. SI din cate am vazut la sectiunea evenimente inca se face soccer daca nu ma insel. Eu unu cred daca se pune acum 97d nu o sa le mai placa la pleyeri. In fine fiecare cu parerea lui.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...