channel Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 deci omul a venit in party k avea lucifer auto .eu l.am omorat si in secunda 2 a aparut back
Najara Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 haha dai pk in party mai si recunosti si zici de gt rog adminii sa verifice si cer nefondata pentru lucru asta;)) ca ma acuzi si se pot verifica logurile sa vada secunda a 2-a ce zici u:))))))))))))) Si hai cu nefondata !! prea acuza degeaba;))) omu zicea ca i-am dat si pk si era murder se vede ce stie regulamentu
channel Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 haha dai pk in party mai si recunosti si zici de gt rog adminii sa verifice si cer nefondata pentru lucru asta;)) ca ma acuzi si se pot verifica logurile sa vada secunda a 2-a ce zici u:))))))))))))) Si hai cu nefondata !! prea acuza degeaba;))) omu zicea ca i-am dat si pk si era murder se vede ce stie regulamentu pk ai dat cu mg.u doar k nu am facut print in safe zone!ai noroc.daca vrei iti arat print sa vezi k tu nu stii regulamentul..rog pe ija sa verifice k a folostit gt