Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

remusrafa

ks miculTOME

Recommended Posts

Posted

cred ca e treaba mea ce si cate printuri fac..momentan am postat cele 2 printuri si cam atat..nu vad loc de alte comentarii daca nu esti admin

Posted

1. Poza singur sau cu party-ul ai ? ( la tine mai este un sm in tarc ).

2. miculTOME vad ca se afla in afara tarcului.

3. Te rog sa repui toate pozele pe care le-ai postat de prima data.

Multumesc.

Posted

poza cu spotul gol nu am dinainte

sm-ul care mai e in tarc era in party cu mine inainte sa il opreasca cu trade miculTOME

daca e in afara tarcului langa gard si da cu spirite nu se numeste ks?pentur ca cele 2 printuri dovedesc ca a stat acolo ceva vreme si unul din ele dovedeste ca era on deci o facea cu buna stiinta

mai am un print in care ne da duel in alt caracter de al lui,daca foloseste cu ceva il pun

Posted

Nu ai poza cu spotul singur sau cu party, deci esti pasibil de suspend pentru nefondata.

Vreau sa vad pozele 0000,0001,0002,0003,0004,0006.

Posted

Eu ti-am pus o intrebare si vad ca ocolesti raspunsul..in primul rand e treaba mea ce poze pun..arata-mi regula unde scrie ca trebuie sa iti arat toate printurile mele!Raspunde la intrebare,daca sta in fata tarkului si e on dupa cum am dovedit,se numeste pk sau nu?Poza cu spotul gol si cu party am deja daca nu se vede,omul e in afara tarkului si da cu spirite..Lamurit?

Posted

Vad ca nu ne intelegem. Poza ta cu spotul (pe care o ai tu) nu este valida, mai apare un caracter in ea (care nu se afla in party cu tine). Cu alte cuvinte tu nu poti posta pe nimeni atata timp cat nu ai o poza valida.

PS: mai astept pana diseara pozele pe care le-am cerut.

Posted

Mda..omu era in party cu mine si a fost oprit cu trade..apoi am luat holder,dar nah nu am cum sa dovedesc,asta e...Daca vrei sa imi dai ss pentru ce ai zis tu poti sa imi dai,e prima data cand am postat pe cineva si nu cred ca se cere asa ceva..Pentru ca nu am stiut cum sa postez retrag plangerea si imi cer scuze pentru deranj

P.S Nu am cum sa iti dau celelalte printuri pentru ca nu sunt pe pc pe care eram aseara

Fa ce trebuie sa faci

Posted

Eu zic sa te potolesti cu elite-ul pe viitor. De data asta scapi de suspend pentru macro/bot, dar te alegi cu suspend pentru nefondata.

Rafa*Dj, 9 zile suspend pentru nefondata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...