oldGard Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Se vorbeste macar despre o schimbare a ceva din joc ?? Totul e fara rost...cel putin pt mine poate sunt singurul.sau poate sunt multi .... piata a fost stricata din cauza ca nu se puteau face conturi si pana cand sa apucat lumea cei vechi sau lasat si au dat toate itemele .. cum toti micuti au seturi bune va da ti seama ca se cumpara numai ultimele iteme care pot pica din bokuri ... nimeni nu cumpara iteme mai proaste ..si cand ma refer la iteme proaste ma refer la iteme gd lk ref/ sp lk ref//etc... Serverul are nevoie de o schimbare.... o schimbare de seson (obligatoriu) sau un rr db .... Acuma intru pe server si gasesc spot bun pe care sa cresc..( iar nu mi se pare ok ) ... exact ca pe orice alte server.. intri in joc te duci la un spot ori ii faci prelaure ca toti sunt afk ori il gasesti gol.. e aiurea..(poate din cauza calduri... Inainte daca luam un tark fire il puteam vinde pe iteme ff bune.. bokuri.. jwl.. ceea ce rezulta ca era lumea activa..... Un seson6 (chiar daca stiu ca e fff greu sa bage asa ceva) ar aduce sute de oameni pe server.. si ma refer la 600 700 de voie ... acuma nu stiu daca serverul pe care il aveti poate duce atata lume... Pe scurt... Serverul are nevoie de o schimbare.. !
chaserz Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 cred ca un S3 ar aduce mult mai multa lume decat un S6,eu unul si multi altii n-ar juca porcaria aia,dar un S3 cu aripi lvl3 si mai 1-2 seturi ceva as juca cu placere :tiphat:
Zangetsu Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Season 3 episode 1 ar fi fain cu aripi de level si skill tree, de la season 3 episode 2 in colo ar fi nasol ca se schimba interfata si nu mai poti separa chatul de xp decat cu modificarea jocului.
Konvict Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 cred ca un S3 ar aduce mult mai multa lume decat un S6,eu unul si multi altii n-ar juca porcaria aia,dar un S3 cu aripi lvl3 si mai 1-2 seturi ceva as juca cu placere :tiphat: Si eu sunt de aceiasi parere ca tine.
BaroSica Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 cred ca un S3 ar aduce mult mai multa lume decat un S6,eu unul si multi altii n-ar juca porcaria aia,dar un S3 cu aripi lvl3 si mai 1-2 seturi ceva as juca cu placere :tiphat: Si eu sunt de aceiasi parere ca tine. Cam toti suntem ... dar are cine sa se ocupe de asta?
bunica_sm Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Crezi ca daca se da rr db se schimba ceva?astia mici tot o sa aibe seturi puternice.noi strcam piata.cei care vand iteme bune pe f putin.problema este la invazii.intro zi aduni toate orele si apoi stau asa sapt intregi.ar trebui schimbate la cateva zile sau la sapt
F@NT@ Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Season 3 episode 1 ar fi fain cu aripi de level si skill tree, de la season 3 episode 2 in colo ar fi nasol ca se schimba interfata si nu mai poti separa chatul de xp decat cu modificarea jocului. +1
LanFigure Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Din punctul meu de vedere nu sunt de acord cu un season 6 pe linkmania. Contine prea multe bug-uri. Cum au zis si persoanele de inaintea mea, un season 3 ar fi ok. De asemeni nu sunt de acord cu un rr la db, e prea devreme, nici nu a facut 1 an din cate stiu db-ul asta. Mai tarziu, cand se da rr la db sa vina odata cu el si schimbarea de sezon. Cateva iteme, aripi, skill-uri noi ar prinde bine. Bineinteles, sa fie testat si sa aiba cat mai putine bug-uri.
sexezSTAR Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 un season 3 ar aduce multa lume inapoi si dintre cei care au plecat pe alt server ( nu dau nume), din cei care s-au lasat si multi altii , cum a zis DeeP-FeaR peste un an ar fi binevenit un rr db si implementarea unui season3 , dar trebuie sa ne bage si cineva in seama
oldGard Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 adica voi vreti rr db cu schimbare de seson peste 1 an ? avand in vedere ca sunt 200 in joc dintre care 150 afk ?
Biggles Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 adica voi vreti rr db cu schimbare de seson peste 1 an ? avand in vedere ca sunt 200 in joc dintre care 150 afk ? inca nu este nici un dl full pe server si se vrea rr la db?? cred ca ati inebunit :))
sexezSTAR Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 adica voi vreti rr db cu schimbare de seson peste 1 an ? avand in vedere ca sunt 200 in joc dintre care 150 afk ? inca nu este nici un dl full pe server si se vrea rr la db?? cred ca ati inebunit :)) Flemor ? :whistle: si dlii nu au nevoie de 60 de rr ca sa fie full ps: soare , mai bine un rr db peste 1 an cu un season 3 care ar aduce peste 500 de playeri sigur, decat 200 dintre care 150 afk cum ziceai tu nu?
LanFigure Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 sunt putini jucatori nu din cauza sezonului, ci din cauza ca sunt probleme la creat conturi, la schimbat parola, la status, sunt bug-uri pe sv, etc. un rr la db asa devreme nu rezolva cu nimic situatia.
Biggles Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 adica voi vreti rr db cu schimbare de seson peste 1 an ? avand in vedere ca sunt 200 in joc dintre care 150 afk ? inca nu este nici un dl full pe server si se vrea rr la db?? cred ca ati inebunit :)) Flemor ? :whistle: si dlii nu au nevoie de 60 de rr ca sa fie full ps: soare , mai bine un rr db peste 1 an cu un season 3 care ar aduce peste 500 de playeri sigur, decat 200 dintre care 150 afk cum ziceai tu nu? cine tia zis tie ca Flemor e full??
malware Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Voi inca mai sperati la alt db ? =)) Cel putin pana la sfarsitul veri nu o sa se intample nimica. Le pusca serverul cum sa bage db mai nou , nu prezinta interes mu-ul pentru rds , nu o faca upgrade la server . Alt db inseamna multa munca,bug-uri etc etc ,cine sa se ocupe ?? E un joc free ,degeaba va agitati ,sunt `nspe mi de servere de mu daca tot aveti dependenta fata de acest joc aveti de unde alege. Nu mai jucati oameni buni ,lasati pe ei cu mu-ul lor cu tot sa le rugineasca serverul. Cand nu o sa mai fie nimeni online ,or sa dea un rr ,si istoria se va repeta , sau doamne ajuta or sa il inchida de tot.