aNNNdy Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Numele meu în joc: aNNNdy Numele EXACT celui pe care îl reclam: BubuStar Screenshot-uri: 1 2 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ma tot stresa cu intrebari aiurea, i-am spus odata sa taca si el a inceput sa ma jigneasca, lucru pe care nu il accept din moment ce eu nu l-am jignit. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): RuLLeR si HkR. Martori: -
BuBuStar Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Fa`mi si mie print la contract sa stiu ca nu te`am jignit aiurea !... p.s.:imi accept pedeapsa pt ce am spus dar vreau sa vad si eu print la contract ca nu mai omorat aiurea
aNNNdy Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Fa`mi si mie print la contract sa stiu ca nu te`am jignit aiurea !... p.s.:imi accept pedeapsa pt ce am spus dar vreau sa vad si eu print la contract ca nu mai omorat aiurea Click Sper ca acum esti multumit ca ai aflat raspunsu' la intrebarea ta cu care m-ai zapacit "Ai contract?". Asa ca si fapt divers, vreau sa-ti spun ca nu e voie sa dai informatii despre contracte.