*Damian* Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Numele meu în joc: Dam1an Numele EXACT celui pe care îl reclam: mike17kz Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situatiei: Am ie?it de la cai si cautam o masina in paracre cand iese mike17kz din masina si ma omoara.Si ieri mi-a facut la fel de 4 ori dar nu i-am facut nimic Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): RuLLer;Panther Martori: -
Kodatu Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Pot spune si eu ca mai omorat ieri de 50 de ori, pune poze si jos palaria. In legatura cu crima, nu trebuie sa vi aici pe forum sa faci post, de aceea exista fortele de ordin pe server ( Police Departament, FBI ), un simplu /call 911 Numa bine :tiphat:
*Damian* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Pai da dar asa mereu dar m-am saturat.Sa se ia masuri!
m4x Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nu s-a incalcat nicio regula legata de Deathmatch, faptul ca ai doar o poza cand te-a omorat nu inseamna nimic. Citeste exact ce inseamna si pentru ce se sanctioneaza DM-ul, pana atunci apelezi la fortele de ordine si cam atat. Closed