Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AngeL

Reevaluare anohoolic.

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. Am decis sa nu mai fac reevaluare atunci la anohoolic[pentru a evita un viitor conflict], dar dupa cum vedeti, filmuletu din plangerea celui ce mi-a postat asa zis-ul pick, e prea scurt[ a fost taiat portiunea unde eu apaream on]. Deaceea cer revocarea suspendului lu` anohoolic din acesta plangere: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439013

N-am fost intrebata de afk, ba mai mult s-a dat suspend pe minime dovezi. Multumesc anticipat.

[Pe langa asta, am demonstrat cum am luat kalima aia de jos]

O zi buna.

Nu exista nicio intrebare de afk, de aceea a fost scos suspendul.

Ca sa fie valabil filmul trebuie sa-mi demonstreze ca era afk cel postat.

:tiphat:

Posted

Se pare ca m-am grabit sa revoc suspendul. (M-am luat dupa niste plangeri de 1 an).

Am discutat cu ai mei colegi si suspendurile care sunt date pe baza filmelor pot fi acceptate chiar daca nu au intrebari de afk.

Daca se demonstreaza ca cel postat a folosit asa ceva.

Am mai verificat odata in log-uri si da, Greposil aduna zen de pe jos cu autopick,

Grepolis revine la 60 de zile suspend.

Scuzele de rigoare.

Posted

Nu stiu standardele voastre de verificare, trantiti o replica acolo si un closed, Nu e corect fata de jucatori, merit o reevaluare ca toti. Fiindca e caracter la 22 de rr-uri, iti dai seama ca e crescut pe timpu` meu, nu? Deci merit o explicatie logica si am cerut sa se puna tot filmul, nu sa dati ss 60 de zile pentru un simbol de kalima. Intr-o era democratica, nu se merita prezumtia de nevinovatie? E mai usor sa dam ss-ul decat sa explicam. Nu vreau sa incep un razboi impotriva nimanui, doar imi proclam anumite drepturi ca user si player a forumului respectiv a serverului.. Nu imi bagati o gogoasa pe gat.. fiindca nu inghit gogosile. Hai salut [stiu clar ce va urma] "Suspend acordat corect, closed." Ca deobicei. Noapte buna.

Am cerut sa se puna tot filmul [fiindca domnu care a facut raportu, a recunoscut clar..ca a filmat mai mult, dar a invocat o eroare acolo unde eu apaream on] Freakying nasty.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...