Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Teddy

[Rezolvat]Piki - Non - FP.

Recommended Posts

Guest Mihai Razvan
Posted

Numele meu în joc : Teddy.

Numele EXACT celui pe care îl reclam : Piki.

ScreenShot`uri : Prima oara revenise, iar cand m`a vazut s`a pus din nou ESC.

A revenit dupa aceea.

Dupa ce i`am bubuit masina mi`l arata ca si cand ar fi fost mort. Am intrat in Pizza pentru a nu`l mai vedea asa, iar cand am iesit, el urma sa dea /q.

Aici a dat /q.

Descriere a situatiei ( pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din ScreenShot`uri ) : Aveam contract pe el. Il fugaresc, iar acesta da /q.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului ( daca erau ) : Panther.

Martori : Nimeni.

Posted

Sincer, din pozele tale nu reiese nimic din ce ai zis tu. In prima poza nu se vede nici numele, nimic..dar din a 2-a se vede ca trageai in el dar nu pot sa-mi dau seama daca a incalcat sau nu vreo regula deoarece are viata, vorbeste. Dupa in a 3-a poze nu se vede nimic, nici nu stiu daca e el sau nu. Tu ai zis ca a dat Escape, dar intr-o poza nu prea poti sa arati asta. Iar in a 4-a poza e degeaba.

Pozele care le-ai pus acu nu sunt suficiente deoarece nu e nimic clar. Daca ai altele te rog sa le pui, daca nu este o plangere nefondata.

Guest Mihai Razvan
Posted

Cand eu am ajuns la el era AFK in masina, si il arata stand pe plafon. Cand a revenit In - Game l`a dat in masina, iar eu am inceput sa trag. El s`a pus repede ESC pentru 4 secunde. In a doua poza i se vede numele. Eu am cazut de pe masina sa si am inceput sa trag cu M4. I`am bubuit masina si apoi ii vedeam caracterul ca si cum ar fi fost " lipit " de pamant, ca atunci cand cineva incearca sa`ti dea lama, iar tu te pui ESC. Atunci acea persoana te vede cum il vedeam eu pe el in a treia poza. Nu, in a treia poza nu i se vede numele, dar oare putea fi altcineva ? Mai era vreun Mafia prin zona ? Crezi ca era un alt membru Mafia ? Uita`te la timp, a doua poza este facuta la 22 : 22 si 12 secunde, iar a treia este facuta la 22 : 22 si 29 de secunde, diferenta de 17 secunde, crezi ca era timp sa vina un alt Mafia in locul sau ? :)) Sau, uita`te si la Skin, este aceelasi. Iar in a patra poza este foarte clar ca a dat /q. Nu mi se pare ca plangerea este nefondata, atat timp cat eu am tras in el, nefiind AFK ( cea de`a doua poza ), iar el a incercat sa scape ( cea de a treia, pozitia nu mai este aceeasi ), iar dupa a dat /q ... mi se pare destul de clar. Eu nu am nimic cu el, dar nu suport nesimtirea asta, strici jocul altora, unii alearga dupa tine sa te prinda, iar tu mori pentru 100 $ si preferi ca incalci regulile si sa dai /q.

Posted

Eu am inteles povestea, dar dovezile nu sunt. Nu ai aratat ca era AFK prima data, nu ai aratat ca a dat Escape a 2-a oara. Cat timp nu se vad chestiile astea in poze, povestea ta este irelevanta. Tu stii ce s-a intamplat de asta ti se par dovezile destul de concrete dar pentru restul, nu este asa.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...