ZzooM Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Numele meu în joc: ZzooM Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cernoby Screenshot-uri: Here Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Limnaj de mahala... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): RuLLer, Panther Martori: fLuEnCe, OgLoC
.sKaNNer. Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Si tu pentru ce mi-ai facut post? ca i-am zis la civilu ala aia? Putea sa imi faca el post nu tu.. Imi accept warn-ul nu poti sa te certi cu niste " copii " daca ai ajuns la gradul ala :)
ZzooM Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Nu conteaza cui ai adresat acele cuvinte.Regulamentu spune clar ca trebuie sa ai un limaj corespunzator...nu unul de ,,mahala,, cum sunt ,,unii,, playeri obisnuiti sa-l uzeze.
.sKaNNer. Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Asa si? Cu ce te-am deranjat pe tine ce i-am spus eu civilului?
anaxor Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 De ce trebuie neaparat sa te deranjeze? Nu e voie sa ai pic de moralitate si sa vrei ca totul ce se intampla in jurul tau sa nu fie 100% vulgaritate de la altii? WARN UP Cernoby! CLOSED!