junki Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Domnul admin(gm) follyc a intrat azi-noapte in tark bk mare si a salutat lumea, eu fiind la munca nu am salutat imediat , el a incepu cu x afk? cand l-a intrebat pe playerul Naspa de afk acesta a raspuns , si eu l-am salutat prin "ntz follyc" adminul vazand ca nu au raspuns toti cei care erau pe mijlocul tzark-ului a zis sa le dea timp de regaz pt a auzi afk tools sau sa dea naspa telefon si a scris "ok bft " eu fiind la munca cu treaba din moment ce l-am salutat pe follic nu imi va mai cere sa ii raspund inca o data la intrebarea de afk (ceva normal din moment ce eu il salutasem) asea ca, frumos din moment ce aveam treaba am plecat din fata Laptopului , eu raspunzandui normal ca nu am mai oprit bk ul din dat asea cum fac mereu , eu stiu ca admini ,GM si cam tot staful unui server este pus acolo pt a favoriza gameplayul playerilor de pe acel server nu pt a impiedica ca acestia sa isi vada de joc . http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439621 Cer ca acest SS sa fie scos pt a nu pierde un player vechi de 9 ani si aprozimativ 3-4 luni din cauza unei prosti pe care a gresit unul sau altul , P.S. daca follyc nu scria ok bft eu imi opream bk ul si nu mai era nevoie de acest topic