Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

NusNoRmAl

Inactivitate, indiferenta fata de server

Recommended Posts

Posted

Dupa cate se poate observa, si cred ca nu doar eu, ci si restul playerilor, va ocupati din ce in ce mai putin de server. Regulamentul nu este modificat, serverul are tot mai multe probleme (buguri, probleme tehnice, statusul nu merge de mai bine de 3 saptamani). Daca nu va mai pasa de server, de ce mai stati in functie? Inteleg, aveti experienta si poate ii puteti indruma pe cei noi pentru a fi niste moderatori cat mai buni, dar nu credeti ca ar trebui sa fiti traineri si atat? Prea putini dintre dumneavoastra va mai implicati atat in joc cat si pe forum. Stiu ca probabil acest post va fi inchis, eventual poate sters...eu voi primi suspend si cine stie ce alte masuri se vor lua, dar daca aveti putina demnitate ati putea lasa topicul deschis (fara sa dati warn, ss la alti playeri) veti vedea ca si altii sunt nemultumiti de atitudinea voastra si de cum va ocupati in ultimul timp de acest server. Probleme vor fi intotdeauna, depinde de voi cum stiti sa le tratati. Pana acum dati dovada doar de putere nu si de intelegere (unii dintre voi). Pana la urma playerii ar trebui sa aiba ultimele cuvinte, deoarece ei joaca pe server, ei fac totul...voi doar il administrati.

Aceasta este o plangere, si ma astept sa fie tratata ca atare!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...