SmoKe16 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Numele meu în joc: Smoke16 Numele EXACT celui pe care îl reclam: G3aN Screenshot-uri: album Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): limbaj Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Hkr , ruller , panther. Martori: --
G3aN Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ok mi-ai facut post bravo. Dar daca stai sa te gandesti, oare de ce tiam spsu ca "frustrat este tactu" pentru ca tu nu incetai sa ma jignesti. Ma faceai frustrat,nob,distrus si pan la urma mam enervat si tiam spus si eu ceva .... si nu e cine stie ce. Aici este dovada in care Smoker ma jigneste[CLICK] Toate astea au inceput cand smoker mia furat NRG-u si a fugit cu el apoi cand lam prins am tras in NRG si iam dat foc, nu am tras in el ca sa nu zica ca il omor fara wanted. Si de aici a inceput sa ma injure si sa ma faca in toate felurile.
SmoKe16 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 pe cat tragi in mine ma si omori imi bubui si nrg'u mai ai tupeu sa comentezi ? + daca te-am facut distrus dc ai continuat tu sa ma injuri ?
G3aN Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ai dovezi ca am continuat sa te injur ? Inafara de ce tiam zis mai sus eu nu team mai injurat ok ? Daca am facuto vino cu dovezi Si vezi ca NRG'u era al meu, nu mai fa pe nevinovatu x(
SmoKe16 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 nrg'ul l-am luat de la rent car nu erai tu la el plus nu aveam de unde sa stiu ca e nrg'u tau puteai sa zici pe /w ca e a tau si ti-l dadeam da tu ca un smecher ce esti ai inceput sa tragi
G3aN Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Era la rent car pentru ca, cazusem de pe el si tu lai luat repede Si am strigat dupa tine.. dar ai fugit si nu am mai stat sa iti dau /w o data ce tiam spus si tu ai fugit
SmoKe16 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Mie pe chat nu mi-a aparut "stai baa ca e nrg meu" nicidecum daca dadeai /w si imi ziceai ti-l aduceam da tu ce ai zis lasa sa-l omor ca asta e prost nu zice nimik mai bine nu mai posta. Astept decizia unui moderator.
motan16 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 esti un but smoke16 Si tu ce treaba ai cu plangerea? Disable posting 5 zile.
G3aN Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 esti un but smoke16 Ce compliment frumos :)) Si de ce tot insinuezi ca team omorat ? Am sugerat clar si bine ca am dat FOC la NRG nici decum ca team omorat pe tine.
m4x Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Poza cu jignirea ta adusa la adresa lui G3aN este la 16:55 iar pozele tale sunt la 17:02. In momentul de fata, plangerea asta o consider drept vanatoare deoarece tu ai inceput, el a continuat si ai facut poze doar la ce ai vrut noi sa vedem. Vad ca niciunul dintre voi nu a avut niciun antecedent, faceti pace si va cereti scuze amandoi sau vreti sanctiunile ?
SmoKe16 Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Eu unu imi cer scz dar nu m-am legat dre familia lui ;) asa trb sa-mi spuna ca e motoru lui il aduceam dar a inceput sa traga oke acuma ast postul lui.
G3aN Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Eu nu am nimic in potriva, fac PACE. Imi cer scuze pentru jignire . T.C
m4x Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ati vazut ca se poate ? Data viitoare puteti sa o rezolvati direct in joc fara a fi nevoie de o plangere. Sper sa va intelegeti pe viitor. Closed.