LoveLess Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Numele meu în joc: LoVeLess Numele EXACT celui pe care îl reclam: Madal1n Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Deci era o cursa cu bullet-uri facuta de florin, eu eram primul langa madal1n, si l-am atins cand sa iau curba bubuie si moare, peste 3 minute vine madal1n si intra in mine pana ma explodeaza, eu fiind inca pe primul loc. Am murit si nu am mai putut participa, mi se pare o nesimtire extraordinar de mare. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): florin, perpripiu , panther Martori: -
m4x Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Inca din prima poza se vede ca au fost masinile reparate cu 1000 HP, cum de ai reusit sa intri asa tare sa-i explodezi masina ? Tu ai zis doar ca l-ai atins si se pare ca el era in fata ta in momentul impactului.
LoveLess Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Pai normal ca a aprut ca erau reparate, pentru ca atunci cand a fost startul florin a dat hp la toti la masini, si cursa era cu multe obstacole si te busai de aia avea hp ala el. Inca doua poze de dinate sa explodeze el In prima poza se vede ca a zis unu inainte sa dea repair succes all pentru ca nu incepuse cursa.
m4x Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Fiind la prima abatere Madal1n primeste warn pentru deranjare event.