Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kamikaze24

oick sau xtest

Recommended Posts

Posted

Cum de niciodata nu se termina totul cu bine ? ....asta e intrebarea !!!

De ce i s-a revocat ss lui Cristal, cand eu am venit cu dovezi clare / limpezi / irevocabile ca era goldenul / bokul meu.

Atata timp cat am print cu goldenul, bokul imi apartine pana il iau eu sau dispare, nimeni nu are dreptul sa il ia. La regulament scrie ca pierd bokul doar daca mor. E ca si cum eu as avea un spot si nu vreau sa trag in el, dar tot e spotul meu, nimeni nu are dreptul la el.

Nu mai inventati reguli peste noapte, sau daca le inventati macar afisati-le pe forum sa stim si noi de ele.

Aratati-mi unde scrie in regulament ca nu am voie sa merg la invazii in party si eu ma las de jocu asta.

Si cum poate sa imi scrie "adminul" xtest asa ceva "Pe viitor evita sa mergi in party la invazii. Ai un avertisment.",

daca nu este in regulament....ba in plus ma mai si avertizeaza.

Ia vezi Oick ca nu stii sa administrezi situatiile, poate te invata xtest cum se face.

In final va spun ca e mare bataie de joc, ca si pe DB trecut o sa renunt din nou la servaru asta in favoarea altor servare unde nu apar situatii de genu.

Si ptr bagaciosi, sa stiti ca nu mor pentru un amarat de bok, e doar un joc, dar sunt indignat cum scapa unii nepedepsiti pentru fapte vizibile si demonstrate dupa regulamentul lor, iar altii iau ss pentru ele.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (ca bine zice Badea)

Posted

Cum de niciodata nu se termina totul cu bine ? ....asta e intrebarea !!!

De ce i s-a revocat ss lui Cristal, cand eu am venit cu dovezi clare / limpezi / irevocabile ca era goldenul / bokul meu.

Atata timp cat am print cu goldenul, bokul imi apartine pana il iau eu sau dispare, nimeni nu are dreptul sa il ia. La regulament scrie ca pierd bokul doar daca mor. E ca si cum eu as avea un spot si nu vreau sa trag in el, dar tot e spotul meu, nimeni nu are dreptul la el.

Nu mai inventati reguli peste noapte, sau daca le inventati macar afisati-le pe forum sa stim si noi de ele.

Aratati-mi unde scrie in regulament ca nu am voie sa merg la invazii in party si eu ma las de jocu asta.

Si cum poate sa imi scrie "adminul" xtest asa ceva "Pe viitor evita sa mergi in party la invazii. Ai un avertisment.",

daca nu este in regulament....ba in plus ma mai si avertizeaza.

Ia vezi Oick ca nu stii sa administrezi situatiile, poate te invata xtest cum se face.

In final va spun ca e mare bataie de joc, ca si pe DB trecut o sa renunt din nou la servaru asta in favoarea altor servare unde nu apar situatii de genu.

Si ptr bagaciosi, sa stiti ca nu mor pentru un amarat de bok, e doar un joc, dar sunt indignat cum scapa unii nepedepsiti pentru fapte vizibile si demonstrate dupa regulamentul lor, iar altii iau ss pentru ele.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (ca bine zice Badea)

In primul rand nu e vina mea ca tu mergi la invazie cu party

Dupa care ,e democartie ,poti sa joci pe ce servar vrei,cum de altfel ,poti sa muncesti,poti sa nu muncesti,poti sa faci scoala,sa nu faci,etc.

Din ce print cu pk la golden,bok pui tu,imi reiese ca dau pk in tarkan,nu vad goldenu in poza cu PK,nu vad boku jos.

Log se pot verifica prima data am luat bok,pe urma am dat pk

Si cu afirmatile de aici: 2dliro7.jpg

Te rog frumos sa te abti,nu arunca cuvinte nefondate

Si in legatura cu plangerea ta,rog pe ija,s-au Odyzeus sa verifice log sa se vada ca eu i-au bok si apoi iti dau pk,ai merita un ss pentru inducere in eroare.

O zi frumoasa! :tiphat:

Posted

Scrie in regulament destul de clar ce si cum.

La golden se pedepseste doar ks-ul sau pk-ul pentru a fura bok. Furtul in sine de bok nu se pedepseste. Daca tu mergi cu party la invazie risti sa iti fie furat de pe jos bok-ul iar acest lucru nu se pedepseste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...