bYscuYte Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Numele meu în joc: CLaudiuu Numele EXACT celui pe care îl reclam: harvet02 Screenshot-uri: View post on imgur.com View post on imgur.com Descriere a situaiei:Intrasem in sf cand pe la tiruri pe acolo intra in mine(eu mergeam regulamentar ) : Am vrut sa primesc heal iar el ma omoara la event :| Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): hkr , perpripiu Martori : Ce-i de la event
anaxor Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nu inteleg, cum te-a omorat? dandu-ti heal? era pe tine cu masina? tu ai cerut heal, tu ai murit ( dintr-o greseala ), tu faci reclamatie? Pai in locul lor nu v-as mai ajuta deloc, n-as mai da heal deloc daca faceti chestii de genul.
bYscuYte Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 s-a pus cu masina pe mine , daca imi dadea heal si nu se punea cu masina pe mine crezi ca mai veneam pe forum ? doh :|
anaxor Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nu se acorda nimic, in plus ai avut admini online la care sa te plangi in momentul respectiv. Data viitoare, te astept cu o reclamatie serioasa la care am ce sa dau si o pedeapsa pe masura. Closed!