Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest SebastiaN12

nesimtire

Recommended Posts

Guest SebastiaN12
Posted

ba tu esti tampit, sincer acum, vai de viata ta :|

daca am scris undeva ca "am ajuns inaintea ta pe spot" eu ma tai cu lingurita acolo, am intrebat daca poti dovedi tu , e o diferenta

am poza cu voi in party pe spot dupa PK , repet pentru tampiti ca tine DUPA PK

LE: si -ija- in loc sa imi dea mie nefondata dupa cum zici tu sta si poarta discutii imaginare cu mine, tine,mine ...ce ?

warn up + dpa 5 zile

Posted

ba tu esti tampit, sincer acum, vai de viata ta :|

daca am scris undeva ca "am ajuns inaintea ta pe spot" eu ma tai cu lingurita acolo, am intrebat daca poti dovedi tu , e o diferenta

am poza cu voi in party pe spot dupa PK , repet pentru tampiti ca tine DUPA PK

LE: si -ija- in loc sa imi dea mie nefondata dupa cum zici tu sta si poarta discutii imaginare cu mine, tine,mine ...ce ?

ija..s-a incurcat, crezand ca iti da pm tie, lasa sa fiu eu "tampit", tu dovedeste ca ai o poza valabila cu spot [singur] ca sa fie valabila "nesimtirea" mea. Sa zicem ca spotu a fost a nimanui.. n-ai nici tu poza fara mine, nici eu fara tine. Unde e nesimtirea mea? Ca am fost mai tenacee ca tine.. eram eu obligata sa te tin in party dupa ce ma provocai si imi impuneai sa n-o postez pe kimmy? De ce n-ai tras si tu la ks..daca ai fost sigur ca nu e spotu meu...

Ai poza cu mine in party, si ce? Poza singur pe spot iti trebuie ca sa mi se acorde suspend pentru "nesimtire", intelegi domnu destept? :)

Poate un warn micut, nu strica colegului meu de discutie. :)

Guest SebastiaN12
Posted

da vreun admin prin topicu asta ? nu de alta da dau refresh la plangeri de vreo 4 zile ...

Posted

Ati luat toti pk, s-a dus spotul, dupa pk ati revenit, dar nimeni nu are poza pe spot singur, printuri insuficiente pentru o plangere.

SebastiaN12 / BlinkyBill ai o avertizare, nu posta daca nu ai dovezi concludente.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...