Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest SebastiaN12

nesimtire

Recommended Posts

Guest SebastiaN12
Posted

L`am luat pe Evil_bunny in party cu toate ca avea vreo 20 lvl mai mult ca mine si era tot mg (eu eram party master ) ,l`am lasat sa`si aduca si bkul ,a rupt party cand sa dus dupa el in davias 4 pe motiv ca trebuia sa faca un nou party pentru a putea intra pe aceeasi invitatie deoarece nu avea decat una.

Cand au ajuns la spot m`au luat in party care era facut de ei doi iar dupa ceva vreme a venit kimmy cu inca un sm si am stat toti in party pana ce Angel a postato pe kimmy si a avut loc un pk sau ceva de genu ...

Eu m`am trezit in devias dar eram inca in party asa ca m`am intors pe spot si am stat o vreme pana am aflat ca vor sa o posteze pe kimmy pentru pk, am incercat sa ii conving sa nu posteze pe motiv ca nu e spotul lor si nu au poze cu spotul gol fara mine si m`au dat afara din party :|

http://imageshack.us/f/859/screen041912230000.jpg/

http://imageshack.us/f/813/screen041916060001.jpg/

http://imageshack.us/f/692/screen041919040002.jpg/

http://imageshack.us/f/843/screen041919050003.jpg/

Eu sunt singurul care are o poza cu spotul in intervalul celor petrecute, poate dovedi ca nu am fost pe spot deoarece am primit pk dar nu are o poza cu spotul doar el deci nu avea dreptul sa ma dai afara din party.

Nu ma intereseaza spotul ci faptul ca ati fost nesimtiti.

Posted

Deci, nici nu se pune problema, te-am scos din party deoarece, mi-ai dat ordin sa nu postez. Vreau sa iti reamintesc, o data ce iei pk pe spot, nu mai e spotul tau. kimmy [ti-a facut un bine cand ti-a dat pk inainte lui bunny], fiindca atunci cand ai pierdut tu spotu, mi-a dat tot dreptul sa o postez. "Poti sa ii spui multumesc".

In alta ordine de idei, am venit cu Angel inapoi, kimmy, era singura pe spot, mi-a dat pk mie [Ange] si-a schimbat stage-ul, si bunny i-a dat pk..fiindca kimmy era murder.. asa s-a ales bunny cu spotu.

Ai venit inapoi din devias, cum ti-a dat kimmy pk, si m-ai luat la rost, eu aveam intentia sa te tin in party, tu ma amenintai ca iau nefondata si sa nu postez nici un pk. Regulamentar, aveam tot dreptul sa postez elite-ul si bunny pk-ul. Noapte buna.

Guest SebastiaN12
Posted

nu ti`am ordonat nimic am insistat si cam atat .. m`am dat batut cand m`ai dat afara din party (atunci mi`am dat seama cat de batut in bibilica esti)

dami poza cu spotul gol dupa ce am murit eu si o las balta :|

Guest SebastiaN12
Posted

eu te`am postat ca mai dat afara din party pe spotul meu :|

Posted

eu te`am postat ca mai dat afara din party pe spotul meu :|

Bun sa verifice ija, daca tu nu ai fost plecat de pe spot in momentu cand kimmy dadea pk-uri, cum am zis in momentu cand dai move/iei pk/iei d/c, pierzi orice drept asupra spotului. Sustii ca tot timpu ai fost pe spot cand kimmy dadea pk? Atunci in printu asta, unde erai? http://imageshack.us/f/215/39750892.jpg/

Devias cumva? Cititi fratilor regulamentu.

Cer nefondata. Noapte buna.

Nu imi spune nimeni ce sa fac, cu atat mai putin un jucator care nu cunoaste regulamentu catusi de putin. :tiphat:

Guest SebastiaN12
Posted

TANTI te rog ...

aia e poza in care esti tu singur cu spotu ? sau in party cu altcineva in afara de mine ?

Posted

NENEA, iti desenez?

Bun, o luam copilareste [am rabdare].

Cum am mai zis mai sus in momentu cand parasesti spotu din N motive, nu mai ai nici un drept asupra acelui spot.

kimmy, trebuia sa isi controleze nervii, si sa se gandeasca bine cand iti da pk. Daca ramaneai pe spot, fii sigur ca nu ii postam pk-ul, fii sigur ca nu erai scos din party..

Sa lasam sa iti explice adminii mai bine. Salutare.

Guest SebastiaN12
Posted

deci cand am primit pk spotu ala a devenit al nimanui din cele spuse de tine :)

dar cu toate astea tu ai postat ptr pk pe spot si tineai tare ca e spotul tau cand mai dat afara :)

tu zici ca`i al tau eu ca`i al meu faza e ca eu am o poza cu spotul gol doar eu pe el iar tu ai una cu 3 oameni si pe cale sa mori

e posibil ca eu sa gresesc dar eu zic ca spotul era inca al meu :|

pe scurt

Eu sunt singurul care are o poza cu spotul in intervalul celor petrecute, poti dovedi ca nu am fost pe spot atunci dar nu ai o poza cu spotul doar tu deci nu aveai dreptul sa ma dai afara din party.

Posted

Deci, nici nu se pune problema, te-am scos din party deoarece, mi-ai dat ordin sa nu postez. Vreau sa iti reamintesc, o data ce iei pk pe spot, nu mai e spotul tau. kimmy [ti-a facut un bine cand ti-a dat pk inainte lui bunny], fiindca atunci cand ai pierdut tu spotu, mi-a dat tot dreptul sa o postez. "Poti sa ii spui multumesc".

In alta ordine de idei, am venit cu Angel inapoi, kimmy, era singura pe spot, mi-a dat pk mie [Ange] si-a schimbat stage-ul, si bunny i-a dat pk..fiindca kimmy era murder.. asa s-a ales bunny cu spotu.

Ai venit inapoi din devias, cum ti-a dat kimmy pk, si m-ai luat la rost, eu aveam intentia sa te tin in party, tu ma amenintai ca iau nefondata si sa nu postez nici un pk. Regulamentar, aveam tot dreptul sa postez elite-ul si bunny pk-ul. Noapte buna.

Rugaminte:

Am si eu caracter in joc, chiar nick-ul bunny. Il detin de vreo 7 ani de zile pe forumurile astea si in joc. As prefera sa va adresati exact la numele la care faceti referire. Mi s-a mai spus de cateva ori chestii precum eu as fi facut te miri ce pe-aici. Really, numiti-i pe nick, nu cum va e mai usor. Nu stiu daca voua va convine sa fiti aratati cu degetul pentru lucruri la care n-ati luat parte, mie nu.

Mersi. 8-|

Posted

Nu stiu unde e nesimtirea mea, si dupa ce am postat-o pe kimmy pentru elite, am tinut-o in party, desi eram eu pm-ul.. si nici in momentu cand mi-a dat pk-ul pe Angel, n-am scos-o din party[stiam ca a venit cu bossu]. Mie mi se pare ca am fost prea toleranta cu anumite persoane.

Daca ar fi vrut sa nu se ajunga la pk si elite, nu trebuia sa foloseasca/sa dea pk.

Si tie ti-am tolerat.. comportamentul superior.. pana intr-un anumit punct, cand am considerat ca deja e prea mult, ti-am dat X, si la revedere.. erai pe spotu lu Evil_Bunny. :tiphat:

Consider ca am fost destul de explicita incat adminii sa isi faca o idee despre cele intamplate. :tiphat:

P.s In loc sa ii sari in cap ei..ca ti-a dat pk, imi sari mie..ca am postat pk-ul ei facut pe party, unde e logica? :)

P.s.s Bunny, scuze, nu avem marca inregistrata pe-un forum, greseala mea ca i-am prescurtat nick-ul lu` Evil_Bunny, spor. 8-|

Guest SebastiaN12
Posted

Ce cuvinte am folosit de te`am facut sa te simti "inferior" ?

Posted

Nu stiu unde e nesimtirea mea, si dupa ce am postat-o pe kimmy pentru elite, am tinut-o in party, desi eram eu pm-ul.. si nici in momentu cand mi-a dat pk-ul pe Angel, n-am scos-o din party[stiam ca a venit cu bossu]. Mie mi se pare ca am fost prea toleranta cu anumite persoane.

Daca ar fi vrut sa nu se ajunga la pk si elite, nu trebuia sa foloseasca/sa dea pk.

Si tie ti-am tolerat.. comportamentul superior.. pana intr-un anumit punct, cand am considerat ca deja e prea mult, ti-am dat X, si la revedere.. erai pe spotu lu Evil_Bunny. :tiphat:

Consider ca am fost destul de explicita incat adminii sa isi faca o idee despre cele intamplate. :tiphat:

P.s In loc sa ii sari in cap ei..ca ti-a dat pk, imi sari mie..ca am postat pk-ul ei facut pe party, unde e logica? :)

P.s.s Bunny, scuze, nu avem marca inregistrata pe-un forum, greseala mea ca i-am prescurtat nick-ul lu` Evil_Bunny, spor. 8-|

Poti sa te limitezi la plangerea ta? Nu cred ca esti in masura sa vorbesti. Si observ ca tastezi doar de dragul de a tasta. In primul rand eu aveam lvl 350 + .

Guest SebastiaN12
Posted

Vrei sa spui ca Evil_bunny si Angel ? tu ?

Guest SebastiaN12
Posted

ma lamureste si pe mine cnv ? am dreptate sau nu :|

Posted

Buna. Nu conta a cui a fost spot in momentul pk-ului, nimic nu scuza un pk pe spot.. Citat xtest: Am analizat si plangerea pentru pk pe spot, aceiasi decizie, suspendul ramane. Poza cu spotul este prima in care esti si tu si o luam de buna deoarece nu ai dreptul sa dai pk la un player din party, indiferent de situatie.

Sa te mai lamuresc o chestie, chiar daca tu imi dadeai pk pe spotul tau si eu eram in party, erai pasibil de suspend, nimic nu scuza un pk. Tu mi-ai postat asa zisa "nesimtire" deoarece, am postat pk-ul lui kimmy, eu stiam clar regulamentu in asemenea cazuri. Orice actiunea [a ta sau a mea, sau a lu X], se plateste.

Nici nu se pune problema de nesimtire, fiindca ai venit la party din devias, nu ti-am dat eu pk si te-am scos din party, ca s-o numesti nesimtire, pk-ul a fost actionat de un membru din party [pk nejustificat si pasibil de suspend].

Deci: Dupa pk-ul lu kimmy, erai in party? Ai venit pe spot si ma amenintati cu nefondata [desi stiai ca in urma pk-lui nu mai aveai dreptul la spot]? De ce mi-ai fortat mana desi stiai clar ca ai pierdut dreptul la spot in urma pk-ului?

Unde e nesimtirea mea? Arata-mi-o.

:tiphat:

Guest SebastiaN12
Posted

pisi in poza 3 sunt in party cu tn

mai citeste odata si vezi ca te acuzi singur ..

am poza singur cu spotul inainte si in party cu voi dupa pk

pune poze cu amenintarile mele

oricum la cum e ocolit postu asta de admini mai mult ca sigur nu ai sa patesti nimic :|

Posted

pisi in poza 3 sunt in party cu tn

mai citeste odata si vezi ca te acuzi singur ..

am poza singur cu spotul inainte si in party cu voi dupa pk

pune poze cu amenintarile mele

oricum la cum e ocolit postu asta de admini mai mult ca sigur nu ai sa patesti nimic :|

Sigur nu minti la ce am subliniat eu?

Cer sa se verifice, cer inducere in eroare si nefondata.

Fiindca el in tot acest timp cat intoarceam eu pe spot, el era devais, a venit pe urma dupa ce mi-a dat kimmy al 2-lea pk [pe Angel], si-a schimbat stage-ul in murder si Evil_bunny, i-a dat pk, asa s-a ales Evil cu spotu.

Daca nu cer prea mult, verificati daca intre printurile domnului, daca nu era plecat de pe spot, sunt foarte sigura la ceea ce sustin si ce spun. Veti vedea ca am dreptate. Multumesc.

Cum se face ca in poza pk-ului luat de Evil_Bunny [care este la ora: 18:43, si dovedeste ca nu erai pe spot] si in poza ta cu asa zis-ul print cu spotul dupa pk e 12:33, cum vine asta?

Sunt 6 ore si 10 minute intre printu cu pk-ul facut pe evil si printul tau cu spotu [care sustii ca e dupa pk]

Guest SebastiaN12
Posted

o greseala de exprimare la fel cum ai facut si tu cu ... nickul lui Evil_bunny

inainte de pk am vrut sa spun

in posturile de mai sus am recunoscut ca am murit din pk m`am intors pe spot am stat o vreme am vorbit , te`ai enervat si m`ai dat afara

incerci tu sa ma prinzi la orice faza dar nu o sa iti mearga ...

Posted

inainte de pk am vrut sa spun

in posturile de mai sus am recunoscut ca am murit din pk m`am intors pe spot am stat o vreme am vorbit , te`ai enervat si m`ai dat afara

incerci tu sa ma prinzi la orice faza dar nu o sa iti mearga ...

Eu nu incerc sa te prind cu nimic. Nu ma intereseaza sa iei vre-un suspend.. Dar eram intrigata cand ai zis ca n-ai parasit spotu intre printurile tale.

Regulamentar, te paste nefondata. :)

Guest SebastiaN12
Posted

de ce as lua nefondata ?

am spus tot ce sa intamplat

din punctul meu de vedere esti un/o nesimtit/?

Posted

Ghid de postare plangeri! Citeste, undeva pe la mijloc, vei gasi fraza de mai jos.

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE AVETI PARTY PE UN SPOT ANUME SI DUMNEAVOASTRA PARASITI ACEL SPOT PENTRU A VA PROCURA MANA, POTION HEALT SAU PENTRU ALTE MOTIVE PIERDETI AUTOMAT ORICE DREPT ASUPRA ACELUI SPOT.

Eu nu urmaresc ca tu sa iei nefondata sau ceva, eu doar am lamurit ce s-a intamplat, raspunsurile, le dai chiar tu. Ai fortat nota desi ai stiut ca ai parasit spotu [Chiar si printr-un pk].

Trebuia sa ma lasi in pace nu sa ma ameninti cu nu stiu ce.. trebuia sa taci si sa stai la party dupa ce ai venit din devias.. nu sa faci pe cocosu.

Multumesc de apreciere, dar si tu actionai la fel..daca erai in postura mea, nu crezi? :)

Guest SebastiaN12
Posted

m`am intors la party si am stat acolo asta nu inseamna ca am revenit in drepturi ?

am poza in party pe spot

tu singura poza pe care o ai e cand esti pe moarte

CUM DOVEDESTI CA AI AJUNS INAINTEA MEA PE SPOT ?

Posted

Dragule, nu sunt eu cea care a facut plangerea impotriva ta..ca sa dovedesc ceva. Daca ai print cu spotu`, dupa pk, pune-l, si numai atunci poti sa spui ca te-am scos din party pe spotu tau. Tu vii cu niste printuri de cand era bunica fata.. stiind clar ca ai parasit spotu`. Eu nu trebuie sa dovedesc nimic, fiindca eu n-am sa patesc nimic [atat timp cat regulamentu scrie clar].

Tu nu ai pozele corecte cu "nesimtirea" si in cel mai bun caz, ai sa scapi cu un avertisment.

Regulament Subsectiunea Plangeri

Citeste-l, analizeaza-l.

Cum am mai zis, eu nu a ce sa dovedesc, nu eu am facut plangerea, tu ai facut-o. Datoria ta ca jucator e: Sa te asiguri ca ai printurile regulamentare in ce consta o plangere la adresa unui jucator.

Asteptam si noi decizia adminului. :tiphat:

EDIT:

Eu am dovedit ca ai parasit spotu`, tu cum dovedesti ca ai ajuns inaintea mea? Stii clar ca n-ai cum. :)

Guest SebastiaN12
Posted

deci doar eu am poza cu spotul chiar daca e in party

http://imageshack.us/f/692/screen041919040002.jpg/

tu ce ai ?in afara de tupeu ?

Posted

Ce nu intelegi? Reia momentul din momentu pk-ul pana in momentu cand ai fost scos din party.

Tu intre pozele alea ai parasit spotul? Ai luat pk?

Daca da, atunci nu au nicio valoare pozele.

PM de la ija..crezand ca iti trimite tie.

Deci, te rog frumos.. pune print valabil si citeste tot topicul odata si inca o data, si inca o data, poate pricepi, unde gresesti. :)

Bun, in calitate de jucator al acestui server, cer citirea in LOG, si daca persoana de mai sus induce in eroare [ ceea ce face], va rog frumos sa ii acordati suspend pentru inducere in eroare. Pune print fara mine in party si singur pe spot sa demonstrezi ca ai fost inaintea mea pe spot.

In LOG se va vedea clar ce si cum.

Pana atunci lasa adminii sa isi faca treaba.

Ti-o mai repet inca o data, in momentu cand Evil_bunny a luat pk pe spot, tu nu mai aveai dreptul pe la spot. In definitiv, tu asta ai postat.

Tu inca erai afk, cand Evil_bunny ii dadea pk la kimmy murder fiind.. te-ai trezit din somn si ai venit la party.

Daca erai sigur ca era spotu tau, de ce nu mi-ai postat ks-ul?

Eu nu am raportat nimic, eu am postat un pk..si tu ai crezut c-o arzi cu noobi, te inseli amarnic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...