[kimmy] Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 htt p :/ /img94.****.us/img94/7296/pozaspot.jpg ht tp:/ / img215.****.us/img215/2407/pozaspotc.jpg ht tp:/ /img821.****.us/img821/4669/safei.jpg DOAMNEEEEEEEEEE mai joci si din 2007 , de unde apareti BA? 15. PK (Player Kill) - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 80 de zile - A saselea avertisment: suspend minim 98 de zile Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat). Este necesar screen shot in momentul decesului (in locul unde a fost omorat) Mai este necesar un screen shot in safe zone in care se va scrie pe normal chat numele caracterului care v-a omorat. Screen shot-ul va fi facut la o distanta de maxim 1 minut fata de screen shot-ul din momentul decesului. Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden. PK in arena nu este pedepsit plus ca trebuie sa ai poza cu spotul FARA mine..
raptormg Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Imi cer scuze, am incurcat printurile, poza cu pk-ul e mai sus. Noapte buna. fixed
[kimmy] Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Imi cer scuze, am incurcat printurile, poza cu pk-ul e mai sus. Noapte buna. fixed Si poza cu spotul unde este?
raptormg Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Buna, au mai fost cazuri in care s-a intrat in party.. doar ca sa se sustraga de pk pe spot. Dupa ce Angel ti-a postat elite, ti-ai revarsat nervii pe noi. Se vede clar ca ai facut party varza, eu nu ti-am facut nimic, nu trebuia sa dai pk, si era ok. Noapte buna Miss.
oick Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 -kimmy- 5 zile suspend pentru pk pe spot. Se adauga celor 60 de aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439310