[kimmy] Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 M-am uitat pe la plangeri si sunt N cazuri ca acesta Nu credeti ca aici regula cu numele celui care a dat pk este inutila? Omul vorbea + ca a facut print si la 1 minut dupa cel cu pk. Propunerea mea ar fi ca in astfel de cazuri sa numai conteze regula , adica daca X scria pe chat in timp ce primea pk , are print in safe zone la interval de 1 minut , cu F4 in sus sau altele prin care sa dovedeasca ca era on sa nu se mai ia in calcul regula cu print cu numele celui care ti-a dat pk. Cred ca multi dintre noi prefera sa dea direct pk doar pentru a profita de aceasta regula, care pana la urma nici nu este de folos impotriva AFK tools,deoarece spunea si Gunit intr-un topic , daca ai afk tools iti suna ca nu iei experienta , te-ai trezit ai facut printul si gata suspendul pentru cel care a dat pk. Nu? P.S NU II IAU APARAREA CELUI CARE A POSTAT! :tiphat:
Bobby Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Pro dela mine,chiar ieri am vazut un topic unde cnv a facut preluare si cand a terminat a luat pk,omul a uitat sa faca print in safe si nu s-a acordat ss(el a luat avertisment,a fost indulgent moderatorul) Nu inteleg dc trebe print in safe zone cu nickul unde playerul demonstreaza clar ca este on.
RamonaMG Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 este o prostie asta cu printu......la cate reguli sunt nici nu stii pe care sa le retii :crazy:
chaserz Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 si eu cred ca in unele cazuri unde se vede clar ca omu era on se poate trece peste chestia cu printul avand in vedere ca trebuie print sa dovedesti ca esti on :tiphat:
oick Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Regula ramane si nu se va schimba. Printul in safe zone cu numele celui care a facut pk este obligatoriu.