Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

Bok+5 drop

Recommended Posts

Posted

Dropul la bok+5 e complet aiurea... din 10 bokuri mi au picat 5(inele .pendante) ...

Normal dropul la bok+5 avand in vedere inele pendante trb sa fie ff mic sau chiar deloc...

Nu mi se pare deloc deloc ok .... Pe sesonu trecut din cate stiu eu picau ringuri din +2 si +3 ... acuma de peste tot?

Posted

NEW : 4 bok+3 am spart si toate au fost : Pendant of fire : iceases mana after huting monsters ..

:| deci ori jocu meu e bolanv cu inele si pendante ori e de la voi... dropu asta e ciudat rau..

Posted

din +5 mi-a picat ring dd ref :P

Pica iteme bune foarte rar ;ar fi bine sa modifice dropul

Paerea mea e ca din 100+5 doar 15 sunt mai bune si 1-2 cu valoare mare..

Si la bune ma refer lk dd, lk ref hp, lk ref..

Valoare mare lk dd ref, lk dd hp..

Posted

din bok de plus 5 mi-a picat 2 ringuri dd ref auto hp3%, si pendant edr 2% auto hp3%

Din bok de 4 mi-a picat ring dd ref, drop e la fel pentru totii

Mie unu mi se pare ok.

O seara frumoasa! :tiphat:

Posted

nu, dar vreau un drop echilibrat ... ieri amspart 16 bok NUMAI iteme de elf si dl

O mare aberatie este ca pica pendante si inele din bok+5 ... acestea ar trebui sa pice doar dintr un golden si clar acela sa fie unu mai mic.. +2 +3 ..

Posted

pai ma soare..tu vrei ca unu de 3 rr sa prinda un bok3 si sa ii pice ring dd ref hp 3% si sa til vand pe 40 +5?

pai ala ajunge bogat la 3 rr

si faza cu drop este putin ciudata...am spart 80 bok4 si la fel..iteme de elf dl si bk la greu..de sm canci...sa nu mai spun de pend si inele la greu..dar nu ma deranjeaza...

dar nici chiar asa...80 +4 si doar un item cu dd hp si ala fara lk..

dar presupun ca asta e farmecul jocului...sa arunci vreo 400 de bokuri sa gasesti un item..ceea ce face ca unii sa joaca din ce in ce mai mult si este bine zic eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...