Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

NusNoRmAl

Curiozitati

Recommended Posts

Posted

1. Da, nu se acorda suspend pentru asa ceva.

2. Pentru ks trebuiesc doua minute si pentru stationare alte cinci minute. In total pentru aceste doua acuzatii trebuie sa ai sapte minute in poze.

Posted

1. Da, nu se acorda suspend pentru asa ceva.

2. Pentru ks trebuiesc doua minute si pentru stationare alte cinci minute. In total pentru aceste doua acuzatii trebuie sa ai sapte minute in poze.

Adica imi trebuie 7 minute ca sa se faca ks si stationare? Pai nu e logic ca in timp ce face ks, stationeaza? :blink:

Iar la primul punct sa stii ca vei creea un precedent...o sa vezi cam cati vor fi mutati prin tarcuri...(si nu neaparat de mine). Multi vor face chestia asta, pt ca exista multe "dusmanii" in joc.

Posted

Daca cei care sunt mutati vor fi si on, or sa poata face plangeri iar daca acea persoana va avea mai multe plangeri i se va putea da suspend. Dar in nici un caz cum a fost la plangerea facuta de tine. O persoana era on si facea poze, holderul era afk fara nici o problema.

Posted

Daca cei care sunt mutati vor fi si on, or sa poata face plangeri iar daca acea persoana va avea mai multe plangeri i se va putea da suspend. Dar in nici un caz cum a fost la plangerea facuta de tine. O persoana era on si facea poze, holderul era afk fara nici o problema.

Ok, am inteles. Multumesc frumos de raspunsuri. :tiphat:

Posted

pe db trecut dak dadea unu la ks 2 minute si dupa peste 3 minute ii faceai print cand zici nu stationa lua ss pt am2 :P

chiar nu inteleg de ce sa schimbat acesta regula.. dar din punctul meu de vedere e absurda.. odata ce el sta 2 minute is face ks e logic ca in momentu ala si stationeaza

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...