Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bumble-Bee

ban dat degeaba

Recommended Posts

Posted

deci ss`ul care mi lai dat , lai dat degeaba, cum adica daca am plecat de pe spot? daca eu cand urcam pozele ma muta de pe spot?ia zimi si mie ce inseamna asta? buna treaba cateodata va faceti treaba foarte aiurea....

EDIT:daca te uiti bn oick printul cu duel care a pus este la ora 10:53 si eu la 11:52(- o ora diferenta de ceas) deja terminasem preluarea, prin urmare spotu era al meu la 10:56 , 10:58, 11:01 ma ia cu "no ks" dar eu cum deja spotu era al meu, ptr ce ss?explicami si mie unde e logica? deci rog un alt moderator, admin sa reinspecteze pozele ptr ca tu aici oick ai facut cum sar spune un abuz, esti prieten cu el sau stiu eu, habar nam, dar acest ss lai dat din efectiv din aer, uitate din nou la printurile lui si ale mele si deschide ochii

link`ul unde am postat eu

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439115

link`ul unde a postat el

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439111

PS: rog sa se uite si alti admini la aceasta plangere si sa nu se inchida pana nu primesc si un alt rasp de la un alt admin/mod

Posted

tu vedeti de treaba ta, cand te-am purat sa pui poza nai pus acum taci din gura, dupa ca ma si multi de pe spot in timp ce fac urcare la poze, ca sa faci print mai ai si gura

Posted

Diferenta de 1 ora din printurile voastre o face fusul orar, de aceea printurile lui sunt valabile, fiind facute in aceeasi ora cu ale tale. El ti-a dat pk cand avea duel si a facut print cu spotul cand tu nu erai pe el.

In plangerea ta printurile care le-ai postat cu ks au fost facute dupa ce ai parasit spotul, fapt pentru care puteai la fel de bine sa iei si nefondata, dar fiind prima abatere am trecut cu vederea.

Sper ca te-am lamurit, voi lasa oricum un coleg sa analizeze reevaluarea ta.

Posted

pai da fusu orar, adauga +1 la ora lui si ajungi la ora din RO(nus ro sunt cipru dar e aceeasi ora ca in RO se poate verifica IP) , unde ai vazut tu ca eu am parasit spotu cand el ma muta cand eu ridicam pozele? si toate pozele erau facut cand eram pe spot, nu dupa ce am plecat si am revenit care nu am facut acest lucru, el ma mutase in timp ce ridicam pozele(deci erau toate facute cand eram pe spot), de lamurit nu mai lamurit deloc, ptr ca nu e adevarat ce zici, daca vrei sa intelegi ca toate printurile au fost facute cand eram pe spot, plecare care zici tu a fost ca ma mutat flacaul cand ridicam pozele :) oricum acest ss e dat din aer...fie ca zici tu ca nu e sau alt admin/mod

Posted

1 la mana, nu sunt o "ea" 2 la mana tu mai mutat cand nu eram in duel, 3 la mana tu ai dat accept la duel dupa ce am terminat preluarea, deci spotu era al meu si tu ai facut ks+stationare nu eu, la 11:52 eu terminasem preluarea iar tu ai poza cu duel la 10:53(+1 ora ptr dif de fus orar), in final tine-ti gura , nu mai posta ai avut ce spune in postul tau....intrebare al cui e spotu? daca eu preluarea o aveam facuta?

EDIT: acel d/c(este defapt sw) ptr ca omu dupa ce lam preluat, iam dat duel ca sal opresc sa nu mai traga, vine inapoi la pc da accept si incepe cu no ks, bla bla ca nam preluare ca nam nush ce, e normal?sau ce?

Posted

Suspendul este acordat corect !

Cosider ca oick a fost mult mai mult de explicit si intelegator !

Ti-a dat o explicatie pertinenta si la subiect !

Topic Closed ... orice topic redeschis pe aceasta tema va atrage dupa sine si suspend pe forum !

Avand in vedere acuzatiile aduse la adresa lui oick pe forum eu iti dadeam si suspend. Nu esti in masura sa il acuzi tu pe el ca nu isi face datoria sau sa-si deschida ochii, iar avand in vedere ca nu ai dovezi impotriva lui ca este prieten cu celalalt inculpat ii voi cere chiar eu sa iti dea si un suspend in cazul in care nu imi vei trimite in descurs de 24 ore dovezi legat de prietenia lui cu celalalt inculpat.

O dimineata buna !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...