Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

channel

nu pot sa cred

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439136

nightkill da pk la tot party.ul..si tot iau ss?uiite.te la ultimul print cand ma omora pe mine se vede selfdefense cum se chinuie sa ma omoare!

nam facut poza in self zone ptr ca am crezut k nu e necesar.nu inchide topicul cum faci de obicei sa asteptam ca baietii din party sa.mi dea printurile

sa puna printuile cand imi face preluare.e inacceptabil asa cva

Baietii tai puteau sa deschida alt topic. Sa-ti dea printurile? da cine esti tu?

1. NU SE ACCEPTA AVOCATI. ( sa-mi dea printurile)

2. POZA CU SAFE ZONE E OBLIGATORIE! NU CONTEAZA NICI MACAR DACA AI SCRIS IN MOMENTUL IN CARE TI-AM DAT PK.

Ti-am spus ca merge bine AFK TOOLS ? Ai facut print la toti colegii din party cand luau pk , dar dc nu mi-ai dat pk? cum ai facut si dupa ce te-am postat ? :dontknow: NO WARN

Posted

ce afk tools mah ratatule!warn up

explica-mi cum ai facut printurile la fiecare scris cu rosu si nu ai putut sa-mi dai pk ca sa nu pierzi spotul? ori ai vrut sa ma vanezi?:)

p.s Cer warn ptr insulte.

Posted

channel suspendul primit de tine este corect.

Are poza cu spot + poza cu pk + poza in safe zone.

Nu am de ce sa ii cer printurile cu preluarea pentru ca are poza cu spot, daca nu o avea atunci era alta treaba. Daca zici ca a dat pk pe acel spot astept sa faca plangere cineva care are toate pozele cerute de regulament.

Posted

channel suspendul primit de tine este corect.

Are poza cu spot + poza cu pk + poza in safe zone.

Nu am de ce sa ii cer printurile cu preluarea pentru ca are poza cu spot, daca nu o avea atunci era alta treaba. Daca zici ca a dat pk pe acel spot astept sa faca plangere cineva care are toate pozele cerute de regulament.

ok multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...