channel Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439136 nightkill da pk la tot party.ul..si tot iau ss?uiite.te la ultimul print cand ma omora pe mine se vede selfdefense cum se chinuie sa ma omoare! nam facut poza in self zone ptr ca am crezut k nu e necesar.nu inchide topicul cum faci de obicei sa asteptam ca baietii din party sa.mi dea printurile sa puna printuile cand imi face preluare.e inacceptabil asa cva
TriFac3x Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=439136 nightkill da pk la tot party.ul..si tot iau ss?uiite.te la ultimul print cand ma omora pe mine se vede selfdefense cum se chinuie sa ma omoare! nam facut poza in self zone ptr ca am crezut k nu e necesar.nu inchide topicul cum faci de obicei sa asteptam ca baietii din party sa.mi dea printurile sa puna printuile cand imi face preluare.e inacceptabil asa cva Baietii tai puteau sa deschida alt topic. Sa-ti dea printurile? da cine esti tu? 1. NU SE ACCEPTA AVOCATI. ( sa-mi dea printurile) 2. POZA CU SAFE ZONE E OBLIGATORIE! NU CONTEAZA NICI MACAR DACA AI SCRIS IN MOMENTUL IN CARE TI-AM DAT PK. Ti-am spus ca merge bine AFK TOOLS ? Ai facut print la toti colegii din party cand luau pk , dar dc nu mi-ai dat pk? cum ai facut si dupa ce te-am postat ? :dontknow: NO WARN
Tudor95 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Zi mersi ma channel ca nu ai luat inca 5 zile pentru nefondata. My link :clap:. Si in plus de asta la INTER se si vede ca era on.
TriFac3x Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 ce afk tools mah ratatule!warn up explica-mi cum ai facut printurile la fiecare scris cu rosu si nu ai putut sa-mi dai pk ca sa nu pierzi spotul? ori ai vrut sa ma vanezi?:) p.s Cer warn ptr insulte.
ija4ok Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 channel suspendul primit de tine este corect. Are poza cu spot + poza cu pk + poza in safe zone. Nu am de ce sa ii cer printurile cu preluarea pentru ca are poza cu spot, daca nu o avea atunci era alta treaba. Daca zici ca a dat pk pe acel spot astept sa faca plangere cineva care are toate pozele cerute de regulament.
channel Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 channel suspendul primit de tine este corect. Are poza cu spot + poza cu pk + poza in safe zone. Nu am de ce sa ii cer printurile cu preluarea pentru ca are poza cu spot, daca nu o avea atunci era alta treaba. Daca zici ca a dat pk pe acel spot astept sa faca plangere cineva care are toate pozele cerute de regulament. ok multumesc!
KooX Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Daca cineva din party-ul tau are poze valabile poate posta linistit. Closed.