Bytza Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Numele meu în joc: Bytza Numele EXACT al celui pe care îl reclam: Dan33 Screenshot-uri: Poza 1 Poza 2 Descriere a situatiei: Aseara , a incercat sa ne prosteasca pe 3 membrii Grove sa faca un film cu noi sa ne umileasca + ne-a facut si prosti pe /f . Pe langa asta , el isi vorbeste membrii lui pe la spate poza 2 . El normal ar trebui sa fie un exemplu nu sa foloseasca un limbaj neadecvat in cadrul factiunii din cate stiu eu o regula spune asa : Sa ai un limbaj si un comportament adecvat ( Pozele spun totul). Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Maryus Martori: Claudell , Jairoo
IceMan Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nu vad ce legatura are cu pozitia lui de GM. Mutat la plangeri, asteapta raspunsul lui.
danezu33 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 1.Cand am zis paraleli am vrut sa ma refer ca nu stiu despre film,daca ai observat era doar scaramouche cu mine,eu am vorbit cu el totul si i-am zis ce vroiam sa fac,restul nu stiau nimic. 2.De ce te intereseaza pe tine ce se intampla la mine in factiune?Dupa cum pot observa claudel ti-a dat poza cu ce am scris eu pe /f si tu vii si imi faci plangere.(claudel a fost demis aseara dupa ce ati plecat voi din Bs pentru incalcarea regulamentului)