Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Asghar

Disconect,

Recommended Posts

Posted

Introduc contul, parola, selectez caracterul, apoi primesc d/c. Am caut pe forum aceasca problema si nu am gasit, inebunesti pana gasesti ceva pe forum. Astept raspuns. Multumesc.

Posted

Hmmm...Cand am intrat pe cont nu mai aveam nici un caracter...Si miám facut altul. Acuma sunt la o ferma si stau pe un laptop, deci din locul asta nu am mai jucat Mu, nici de pe laptopul asta...

Posted

Introduc contul, parola, selectez caracterul, apoi primesc d/c. Am caut pe forum aceasca problema si nu am gasit, inebunesti pana gasesti ceva pe forum. Astept raspuns. Multumesc.

daca intri cu main2 normal sa iei d/c intra normal si ai sa vezi k treaba ii buna

Posted

Cand dau sa intru cu ,,main.exe" imi da Data\Local\Mix.bmd - File not exist. Primesc d/c cand incerc sa intru cu start-S2.exe

Posted

Ba fratilor, se ocupa cineva de forumul asta ? Un administrator ceva ? Ce pana mea , stau de 4 zile cu 2 postari pe forumul asta si nu ma ajuta nimeni.

Posted

Cand dau sa intru cu ,,main.exe" imi da Data\Local\Mix.bmd - File not exist. Primesc d/c cand incerc sa intru cu start-S2.exe

nu se intra cu main.exe

se utilizeaza start-s2.exe

daca iei d/c cu start-s2.exe e de la tine ... folosesti elite clicker? ia nu-l mai folosi si ai sa vezi ca merge!

Posted

nu se intra cu main.exe

se utilizeaza start-s2.exe

daca iei d/c cu start-s2.exe e de la tine ... folosesti elite clicker? ia nu-l mai folosi si ai sa vezi ca merge!

nu mai ii spune tampenii .

@ ai instalat jocul cu pach cu tot ?

Posted

mai da-i pe la Downloads SilviuCris

clientul e acuma cu totul n-are treaba cu patch

dar de tu esti mai destept :)

nu stau sa ma uit , asa o fi cum spui u , dar d/c de la ellite nu iei cand bagi user / pass #-o

Posted

tu stii sa citesti sau vrei sa faci doar +1 ????

Posted

tu stii sa citesti sau vrei sa faci doar +1 ????

NUUUUUUUUUU ESTE DE LA ELLITE .

Posted

:)) ... Nu folosesc elite fratilor, eu intru sa joc de placere, nu am timp si nici nu imi permit unele chestii sa las laptopul deschis cu elite, intru doar putin si ies , nu am timp de jucat non stop... Deci, intru clean. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...