.sKaNNer. Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Numele meu în joc: Cernoby Numele EXACT celui pe care îl reclam: TaZz_Dinamo Screenshot-uri: Descriere a situa?iei: Eram la cai si TaZz_Dinamo castigase 100k la pariuri. Eu cu SpartaN i-am cerut 10k sa nu-l omoram. A inceptu sa dea cu bata in mine si cand sa trag cu deagle in el. HP Nu ii scade. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther , RuLLeR Martori: Cora , SpartaN16
SeRbAn_TaZ Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 era lag frate nu hack ca nu folosesc asa ceva mai ales ca nu aveam pentru ce nu e evident? eram la pariuri mai ziceam daca eram intr-o factiune ceva...de la lag se intampla sa nu iti ia din viata asa ca tot ban aiurea am luat
.sKaNNer. Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Ma lasi? Din cate stiu pe contul " SeRbAn_TaZ " ai luat ban pt coduri de la RuLLeR am impresia. Asa ca esti aceeasi persoana cu hackuri . Aveai lag? lag lag dar trageam 3 in tine ( Cora SpartaN16 si Yo ) trb sa iti scada oleak cat de cat.. dar deloc