Stealth Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Numele meu în joc: iLeGaL Numele EXACT celui pe care îl reclam: REDz, Cora, PhilL, klaw92 Screenshot-uri: 1 2 3 4 5 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): In poza 1 REDz l-a atacat pe Meleagu, se vede in poza, se vede in poza 4 ca avea full hp inainte sa ne atace. In poza 2 se vede numele lor + DB cu eagle(in poza 4 vedeti ca aproape toti au atacat). In poze 3 PhilL il ataca pe puni cu shotgun, in poza 4 vedeti cine a atacat(toti cu exceptia lui kvL si Cernoby). In poza 5 puteti vedea cine este id 63 care face DB cu eagle. Tin sa mentionez ca klaw92 de 2 ori nu ma lasa sa ies din spawn( eu neavand arma), ma tot ataca cand ieseam, se poate vedea in log-uri, deja ataca unde au ei chef si fac ce vor. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu m-am uitat. Martori: SFR care erau acolo cu mine.
klaw92 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Controleaza mai bn dragule eu nu trag ;) s cam atat am de spus
Guest Fringe. Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 1) In primul rand ala nu e deagle e SDPISTOL,Deci am facut DB cu SDPISTOL 2)Nu te baga unde nu stii. 3)Nu am atacat pe nimeni se vede clar,,,
Stealth Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Bun, voi 2 nu cred ca ati atacat, Cora, nu m-am uitat atent, scuze. klaw92, stai calm, tu mereu ai facut DM excesiv, vicentzo poate confirma + non-fp azi, ai luat hp in timpul duelului dar de acum o sa fiu atent sa am dovezi. Paste fericit!
klaw92 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Doamne omule..fara probe nuj nu comentez ca n am dc ! Paste fericit