bYscuYte Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Numele meu în joc: Claudell Numele EXACT celui pe care îl reclam: Alyyn7 Screenshot-uri: View post on imgur.com ( sunt in jur de 24-25 poze ) Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram cu jairoo la gara sf , vine alyyn7 si ne ataca , tragem amandoi in el si nu ii scadea viata , il omoara pe jairoo , mai raman eu , am tras in el pana m-am plictisit , cateodata mai statea si pe loc si dejeaba ... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther Martori: Jairoo
Alyyn7 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ma om bun, ma vezi pe mine unde trag? Eu trageam in jos. Motiv: ti-am dat lama dar erai afk si cand ai revenit ai inceput sa te misti pe jos, dovada:
bYscuYte Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Unde imi dai tu lama in timp ce conduceam masina ? >> View post on imgur.com
Alyyn7 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Unde imi dai tu lama in timp ce conduceam masina ? >> View post on imgur.com Ce legatura are poza asta cu ceea ce s-a intamplat mai departe? Chiar vreau sa testez cu tine: tu imi dai lama,iar eu ma pun afk sau ma misc atunci cand dai tu click dreapta+stanga, apoi sa vezi ca arata caracterul pe jos ca si cum ar fi mort, iar cel care este intins pe jos poate sa traga n gloante pentru ca trage degeaba,dar in schimb cel care a intentionat sa dea lama poate sa traga in victima pana cand aceasta moare. Te invit sa probezi asta, daca nu cu mine atunci cu un coleg de-al tau :tiphat: Paste Fericit si tie.
bYscuYte Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 pai cum ce legatura are ? se vede clar ca in acel moment ne-ai atacat pe mine si jairoo , dupa ce ne-am dat jos din vehicul a urmat duelu .
Dragos Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Eu vad doar o masina care arde :| // Asa se intampla cand te arata "mort",poti sa tragi pana ametesti. Nu primeste nimic.