Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

mda

Recommended Posts

Posted

deci bataie de jok, ce inseamna asta copii? nici un relax pe aici deja, atit de greu sa se rezolve problemele ce sunt prezente, nu imi aduc aminte ca innainte sa fi fost asa ceva, ma refer nu db asta...ma refer mult timp in urma, daka atunci nu existau probleme si era mai greu, dar acum, cind totul e posibil...deci, no comment...

Guest Nokia123
Posted

o fii in concediu de maternitate domnul cu concediul lui , ne-am saturat de bataia voastra de joc

Guest Nokia123
Posted

gravidu ala e de vina , laso drq de 2 luni e tot in concediu

Posted

RDS-ul e de vina :))

al dracu RDS

Posted

Scurt: inchideti-l, e imposibil, totul are o limita, intelegem, sunt probleme, pana la rezolvarea lor il inchideti si toata lumea e fericita.

Posted

frumoaso, norok :nanana: deci, ne vedem de anul viitor cred :whistle: cum nu am mai intrat un an, nu mai intru nici acum deja, daka nici tu nu stii cum era innainte, ma apuc sa impletesc coronite :crazy:

Guest Nokia123
Posted

si serveru ii la mine acasa? :))

Posted

noi am vrea sa asteptam cu serveru offline pana e gata problema :P

asa e...mai bine inchidetil pana rezolvati ceva...ca altfel numa nervi iti faci cu srv asa cum e acum

Posted

noi am vrea sa asteptam cu serveru offline pana e gata problema :P

da, asteptam cata, doar sa nu fiu beat de multe ori pina atunci :crazy:

Posted

Nu e o problema de la sv...e o problema de la NET...stati calmi si asteptati...

hai sa ne dam mari :gun: si stim totul ...

Nu ma dau "mare" doar ca unii zic sa inchida sv pana la remedierea problemei...nu depinde de nimeni din staful linkmania deschiderea serverului....e o problema de retea cand v-a fi rezolvata va merge.

Posted

Nu ma dau "mare" doar ca unii zic sa inchida sv pana la remedierea problemei...nu depinde de nimeni din staful linkmania deschiderea serverului....e o problema de retea cand v-a fi rezolvata va merge.

e o informatie ce poate fi srisa de fiecare aici, deci, eu as fi de acord cu unii, dar tu nu stiu ce vrei sa spui, sa stea lumea si sa astepte? ca na, multi stau la cucerit spoturi, tarkuri, nu conteaza, am trecut prin astea, de fan deja merge timpul, si zic ca ar fi moment sa inchida si sa rezolve problema

Posted

e o informatie ce poate fi srisa de fiecare aici, deci, eu as fi de acord cu unii, dar tu nu stiu ce vrei sa spui, sa stea lumea si sa astepte? ca na, multi stau la cucerit spoturi, tarkuri, nu conteaza, am trecut prin astea, de fan deja merge timpul, si zic ca ar fi moment sa inchida si sa rezolve problema

Tot nu intelegi...dute vb cu aia de la RDS zi ca le dai 2 beri sa rezolve problema..

Posted

N-am nici o treaba cu ce se intampla, n-am mai avut contact nici cu jocul, nici cu comunitatea, de ani buni, dar, sunteti niste ingrati.

In lipsa de mai bun, puneti mana si organizati un server, ca-i usor sa macani.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...