Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Manelelover

[Rezolvat]Wapo - F4 la Cai

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Ridiche

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Wapo

Screenshot-uri: 1. 2. 3. 4. 5.

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am omorat la cai si a dat F4,ca sa castige la cai.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Krystu,Panther

Martori : An00by,Phill.

Posted

In primul si in pimul rand....imi alegeam caracterul pe f4....daca esti mai incepator ce sa iti fac...invata samp...

In al doilea rand .....nuj de ce nu iti vezi de treaba.....dc sa stau afk dupa ce ma omori...gandeste si u putin

In al treilea rand intreaba'l pe An00bY .....i'am dat pm lui sii'am zis ca vad tot ce vorbiti...daca nu era el..u nu faceai poza....el ti'a zis "Fai Post"...siu ai facut...

Invata sa joci samp ma...si eu 3 luni ale mele stiu mai mult ca tn :))))

Si in ultimul rand nu inteleg care'i problema daca imi alegeam caracterul...nici nu stiam ca vrei sa ma omori...Iar daca am dat f4 :)))) nu mai am cum sa castig la cai...ce om ...... :)))))))) nu pot sa cred ca habar nu ai sa joci samp:)))

Automat dupa ce dai f4 te arata inalt loc....nu te mai arata la cai...deci nu inteleg care'i faza cu bug abuze.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...