Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

pk pe spot Click

Recommended Posts

Posted

spot

48ee2c184624850.jpg

pk

e0d503184631827.jpg

57c3e8184625833.jpg

si cn era pe spot dupa

cateva poze de la un coleg

05094f184625860.jpg

1c2ba5184625895.jpg

dupa 1 timp am zis sa verific chiar eu care sunt pe spot si surpriza Teen

736098184625925.jpg

d6f984184625719.jpg

Teen si TennDL e cel care a fost pe Click :tiphat:

Guest Nokia123
Posted

ce char de sacrificiu visezi? ia dai drumul de aici la pescuit , ti-am intorso pentru pk care ati dat voi in ally pe spotu ala + de asta eu am fost pe spot de 1 luna sa se verifice si asta. vezi ma ca in hentai nu stiu daca iti sunt acceptate posturile ally cum faceai in hustle:))

cer vanatoare pentru aberatiile domnului glock! Print spot minutul 48 printul cu pk acelasi minut , daca trebuie aduc linkuri cu cazuri cu pk in acelasi minut

Posted

ce char de sacrificiu visezi? ia dai drumul de aici la pescuit , ti-am intorso pentru pk care ati dat voi in ally pe spotu ala + de asta eu am fost pe spot de 1 luna sa se verifice si asta. vezi ma ca in hentai nu stiu daca iti sunt acceptate posturile ally cum faceai in hustle:))

cer vanatoare pentru aberatiile domnului glock! Print spot minutul 48 printul cu pk acelasi minut , daca trebuie aduc linkuri cu cazuri cu pk in acelasi minut

da nu trb sa faci alt user teen....posteaza cu cel principal

doresc verificare acestui TeenDL si Teen ptr ca el vine cu pk pe spot ....si app nici pk in aly nu e permis...deci ma doare undeva ce postez si pe cine postez. :tiphat:

Guest Nokia123
Posted

sa ai tu ce intreba de aia postez de pe asta , pai ce sa se verifice ma sunt pe acelasi cont iti zic eu fara verificat , mg`ul era pe spot si de aia am intrat pe el.

oricum sa se ia in considerare minutul la printurile tale sa nu uitam FaneDL cum a luat ss atunci cu [bogdaN] pentru printuri in acelasi minut inca ceva , marcel cu oana ce legatura nu vad ce legatura au erau si sunt cu mine la party in fine hai sa lasam spamul si sa asteptam decizia unui moderator. eu cer vanatoare pentru printurile ce le-ai pus , vedem cine are dreptate cand se va da verdictul :tiphat:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=432163&st=0&p=6177562&hl=[bogdan]&fromsearch=1&#entry6177562

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...