Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrazzY_ELF

o propunere

Recommended Posts

Posted

Dragi admini de pe linkmania , din nenumaratele topicuri citite pana acu eu am inteles ca linkmania e server indepentent , adiq nu depinde de ceva anume , nu e server cu iteme care le cumperi din webshop sau chestii de genu , deci prin urmare am vazut ca si staffu` poate fi recrutat printr`o simpla cerere , daca totul se face " politic " nu am putea si noi sa votam staff`u ? adminii principali gen -ija- sau mai stiu eu sa dau nume grele , nu cunosc , pe -ija- stiu ca e admin de multi ani ... dar sunt si admini noi care abia si`au luat raspunderea de admin si poate ... zic " poate " nu se descurca extraordinar in rolul lor , dar poate sunt alti playeri cu calitati si nu zic de mine , care pot rezolva problemele serverului :| ...

Posted

Te inseli. Ultimii GM's au fost alesi dintre cei care au formulat cerere.Cei doi tehnicieni au fost alesi pe baza cererilor pe care le-au facut in campania de recrutare de la acel moment.

Vor mai fi campanii de recrutare, dar nu vor fi alesi prin votul jucatorilor asa cum se propune.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...