AngeL Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Buna. http://imageshack.us/photo/my-images/17/screen041111120004.jpg/ Fara spam. P.S Am intrat si eu pe serveru` respectiv.. nu e asa stralucit pe cat se lasa impresia. :-j [EDIT] Scenariu: "Tinem toata noaptea in flood serverul MU linkmania, dimineata ne punem catelusi sa ne faca reclama la server" Frumos mod de a elimina concurenta, nu e asa Boom? :)
Guest pepsi31 Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Ana ,in primul rand nu sunt catelusul nimanui,se pare ca altele sunt catelele lu` GhemotoK si restu ,..numai zic de tarfisme,femei de colt de strada ca nu isi are rost pt. un joc. Nu ma pus nici un boom sa fac reclama ,pur si simplu sunt SATUL pana peste cap de FLOOD ,FAVORSIME, MODELATORI cu creier de gaina,sunt foarte putini modelatori care isi fac treaba cum trebuie,numai prost vorbesti ca db`u trecut ,daca ma vezi pe linkmania sa sti ca sunt numai al tau ,mai am cateva conturi,promit mare vanatoare pentru tine. Raspund pentru suspend,da am facut reclama ,dar ca sa ma jignesti TU ,TU care esti o TARFA penala care se vinde pe cativa euro sa ii ia lapte copilului ei ,asta e anohholic,e zdreanta ,cand e afk in mu e on pe centura ,face cu mana la tiristi,asta esti TU ... P.S FANE revine pentru tine ,promit zile negre si par alb pt DOAMNA anohoolic . ADDICTED THE BEST (Guilda nu servereul ) serverul e addicted2,..sa nu se faca confuzie sa se dea 99 ,nu este contul meu din 6 conturi numai am nici 1,na conturi clona ,sanchi ;)
AngeL Posted April 11, 2012 Author Posted April 11, 2012 Buna, iar. Se pare ca nu ti-ai invatat lectia. Am sa rog un admin sa imi de-a IP-ul tau pe privat. Depun plangere la politie. Pentru toate aceste vorbe vei platii scump. [si nu glumesc] Iar faceti referire la o persoana pe care n-o cunoasteti catusi de putin. Asa ceva nu se poate. Te aflu si in gaura de sarpe. Si am sa te invat sa nu jignesti. Sper ca ai dovezi palpabile la ceea ce ai spus mai sus. Astept IP-ul pe privat.
IceMan Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Suspend permanent pe forum si pe server. Angel, imi pare rau, nu iti pot oferi asemenea informatii.