Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

dc este forumul muonline?

Recommended Posts

Posted

Pot sa stiu si eu dc are forum muonline? dc moderatori inchid orice topic in care playeri cer informati despre problemele serverului?

Cade servul si ii lag de nu te poti misca de luni de zile,voi ziceti ca RDS-ul are probleme,playeri pesimisti zic ca cnv flodeaza(lucru ce eu nu cred)cu toate ca este dubios ca boom chiari azi noaptea la 02:55 nu a avut somn si a cerut warn down.

Nu inteleg dc nu se poate lasa deschis un topic, despre problema asta, care persista de luni de zile?

Am citit si recitit regulamentul forumului si eu nu vad motivul pt care nu se poate discuta problema.

Rog moderatori sa lase deschis topicul pana se rezolva problema,dc mi se inchide sa inchida Odyzzeus sau IceMan

Posted

Buna, nu stiu care sunt problemele, cine este in concediu si cine nu.. Dar e imposibil sa iei 200 de d/c.. azinoapte atatea am luat ..200 de d/c.

Incerc foarte greu sa imi stapanesc mahnirea si parerea mea despre toata situatia acesta.

Ca un player normal, incerc si eu sa ma joc pe un server frumos, cer prea mult?

Mai bine il inchideti [serverul] pana remediati toate problemele, asa ceva este imposibil. Raspunsuri vagi, nu ne satisfac..

E prea de tot, si intrece limita oricarui om .. nu sunt maniaca, nu mor daca nu joc. Dar imi place sa ma joc, precum cred si colegilor mei de joc..

Un raspuns oficial si atat, detaliat.. Si ati incheiat.

???????????????

???????????????

???????????????

???????????????

???????????????

???????????????

???????????????

Posted

Eu nu stiu ce a fost aseara,dar de dimineata de la ora 9 ,de cand am intrat,am primit vreo cateva d/c,si lag constant este.

Daca tot nu se rezolva problema,inchideti srv,pana la remedierea acestuia

Deoarece de la lag ,d/c apar doar probleme si intre jucatorii,si intre staff si jucatori.

O zi buna!

Posted

pentru ca situatia este rusinoasa pentru staff si incearca pe cat posibil sa o bage sub covor ... jos cu cenzura asta , chiar nu va puteti ocupa putin ? e simplu sa ascunzi dar de rezolvat ceva cand????

de toata jena nici acum nu se poate intra pe server....

ce "coincidenta" pe 13 se da reset db pe addicted iar baietii au intrat deja sa faca reclama , o data cu ei a venit si lagul prea ciudat nu ???

ija / IceMan pe receptie???

Posted

pentru ca situatia este rusinoasa pentru staff si incearca pe cat posibil sa o bage sub covor ... jos cu cenzura asta , chiar nu va puteti ocupa putin ? e simplu sa ascunzi dar de rezolvat ceva cand????

de toata jena nici acum nu se poate intra pe server....

ce "coincidenta" pe 13 se da reset db pe addicted iar baietii au intrat deja sa faca reclama , o data cu ei a venit si lagul prea ciudat nu ???

ija / IceMan pe receptie???

Am mai explicat in alta parte ce si cum.

Am luat legatura chiar si astazi cu baietii de la RCS&RDS dar momentan nu au avut timp. Le este cunoscuta situatia si se vor ocupa atunci cand se va putea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...