Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

pick on

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

Cerete drq jos . Nu vezi ca ma vanezi ma? Vii la mine pe spot si incepi sa ma muti? Da cu ce drept esti cumva admin? Alta chestie de unde stiu eu ca nu luai tu zenu ala de pe jos? ia zi amice?

Hai cu nefondata pentru nesimtitu asta.

@btw pazesteti spatele

:tiphat:

Posted

Cerete drq jos . Nu vezi ca ma vanezi ma? Vii la mine pe spot si incepi sa ma muti? Da cu ce drept esti cumva admin? Alta chestie de unde stiu eu ca nu luai tu zenu ala de pe jos? ia zi amice?

@btw pazesteti spatele

sper ca va primi ss pe forum .. ca si eu am primit ss pt exact asa cv

@ nu aveam cum sa iau eu zenu asa de repedere cand omori tu mobi :))

Guest Silphy
Posted

nu zau cum se face ca esti asa paropae de mine tot timpu? hmm

Posted

@btw pazesteti spatele

Se vede clar ca ai pick, in sfarsit te-a prins cineva. Nu te mai oftica ca deja incepi sa te balbai "paropae"

Ameninti ca un meltean ce esti...urat. Se stie bine ca ai facut numai manarii pe aici, intri pe n conturi sa dai d/c sau pk...meriti mult mai mult decat un 60 pentru pick...insa e un inceput.

Bravo soare :)

Iar tu meltene, ai stricat frumusetea jocului, dintre toti de pe serv care au apelat la cheaturi tu ai fost cel mai cel.

Posted

mai zici ca joci mu de enspre mi de ani :))))) .. odata ce tu omori mobu si dispare zenu iar eu nu fac exp cum vrei sa ridic asa rpd zenu; sing ; bles etc ;)).. dak sti vreo metoda zi o aici :))

Guest Silphy
Posted

@btw pazesteti spatele

Se vede clar ca ai pick, in sfarsit te-a prins cineva. Nu te mai oftica ca deja incepi sa te balbai "paropae"

Ameninti ca un meltean ce esti...urat. Se stie bine ca ai facut numai manarii pe aici, intri pe n conturi sa dai d/c sau pk...meriti mult mai mult decat un 60 pentru pick...insa e un inceput.

Iar tu meltene, ai stricat frumusetea jocului, dintre toti de pe serv care au apelat la cheaturi tu ai fost cel mai cel.

hop si avocati poporului.

Prietene amic pentru cultura ta generala daca vreau sa te postez pentru pick la zen bag frumos elit'u ponesc elitu cu pick al zen si dau pe f7 si ma plimb linistit pe langa tine si te mut cuma facut soare chiar daca tu nu ai pick la zen. Zici si tu sa te afli in treaba nici macar nu stii cu ce se mananca jocu asta. Asa ca nu da dejaba dingura doar sa faci un post in +.

:crazy:

@este un video pe forum facut de juny daca nu ma insel

Posted

Prietene amic pentru cultura ta generala daca vreau sa te postez pentru pick la zen bag frumos elit'u ponesc elitu cu pick al zen si dau pe f7 si ma plimb linistit pe langa tine si te mut cuma facut soare chiar daca tu nu ai pick la zen. Zici si tu sa te afli in treaba nici macar nu stii cu ce se mananca jocu asta. Asa ca nu da dejaba dingura doar sa faci un post in +.

ba tu dupa ce ca esti noob, mai si minti :)) , poti sa mergi cu F7 tau pe langa el , zenu lui nu ai cum sa il iei asa repede ca nu e al tau , daia se cere video la asaceva , sa vezi clar cand pica zenu pe jos si e si luat instant de cel ce este filmat, asa ca lasa caterinka ieftina ca te-a prins =))

Posted

@btw pazesteti spatele

hop si avocati poporului.

inducere in eroare .. ( este la regulament ) deci merita plesnit cu un ss si pt asa cv :D

Guest Silphy
Posted

@no warn va rog

@ZEN poti sa iei inaintea celui ce omoara.la ZEN nu exista timp in care poate sa-l ia doar proprietarul. Try IT!!

lasai dantic ca ei este foarte intelingeti noi suntem prosti nu stim nimic . Ma mir cum va mai suporta lumea asta..

@pe langa ca ma plimba pe tot spotu mai si da din gura . Explicate cu ce drept ai venit tu sa ma muti pe mine chiar si 2 coordonate? Ia spune amice?

Posted

Termnati cu spam-ul.

Am sa verific eu cine ce aduna.

Daca aduna cel care a postat va primi un suspend mare, ar fi preferat sa ia pentru macro.

Daca ai folosit tu biili atunci vei suporta consecintele (aici vad ca sustii ca nu adunai tu zen).

Cine mai posteaza dupa mine are 20 de zile pauza.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...