Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kamikaze24

Liberta

Recommended Posts

Posted

kamikaze24 preluarea nu este ok, sunt doar 4 minute. Mai ai si alte poze?

Alte poze nu am, zi-mi de ce nu e ok preluarea sa nu mai fac si a doua oara greseala.

print min 1

print min 2 sau 3

print min 4

f4 min 5

prin pk

prin safe

Parca asa se facea preluare...nu am mai jucat de 2 ani, s-au schimbat regulile ?

Am intrebat si guilda daca este ok si mi-au zis ca da....

Daca se poate sa o lasam fara nefondata, fiind prima abatere...si oricum se vede ca a fost afk...iar pe viitor adaug un min in plus la preluare sa fie ok.

Posted

deci ai asa:

28-29

29-30

30-31

31-32

=4, de unde 5? Si nu, regula nu a fost schimbata.

Eu am calculat 28 - min1 30 - min3 31 - min4 32 - min5

Vad ca nu e ok...cer sa fiu pasuit pentru prima abatere/greseala.

Ms si scuze ptr timpul pierdut.

Posted

adica tu sa fi iertat pt plangere nefondata?iar eu,daca aveai preluarea buna sa-mi iau ss pt pk?

nefondata!

Te-am inteles, te-ai aparat...ai avut noroc ca am terminat preluarea cu un min inainte...deci ai castigat.

Dar inca o data iti spun, aici decizia o ia adminul, nu mai da comenzi de genu "nefondata!"

Posted

hai ca puteti rezolva asta si fara nefondata.Si oricum puteai sai zici ca nu e buna preluarea,nu pa pk pe el.Nu trebuie sa ne comportam ca niste copii.Daca intreaba ce nu e bn.explicati,si -a cerut si scz.Sint multi care nu fac bn preluarea,dar am vrea sa invatam.Ai putea fii si tu mai intelegator

Posted

hai ca puteti rezolva asta si fara nefondata.Si oricum puteai sai zici ca nu e buna preluarea,nu pa pk pe el.Nu trebuie sa ne comportam ca niste copii.Daca intreaba ce nu e bn.explicati,si -a cerut si scz.Sint multi care nu fac bn preluarea,dar am vrea sa invatam.Ai putea fii si tu mai intelegator

esti total pe langa ceea ce s-a intamplat,i-am dat pk pt ca asa am vrut iar el nu mi-a aratat nici o preluare....nu mai induce lumea in eroare.

cum aici s-a aplicat regulamentul asa sa fie si in cazul de fata.

warn la neimplicati!

Posted

esti total pe langa ceea ce s-a intamplat,i-am dat pk pt ca asa am vrut iar el nu mi-a aratat nici o preluare....nu mai induce lumea in eroare.

cum aici s-a aplicat regulamentul asa sa fie si in cazul de fata.

warn la neimplicati!

Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu tu iei deciziile aici... ce inseamna "warn la neimplicati!" ... doar adminul poate spune cine ia warn si cine nu, cred ca el stie ce are de facut ....

Iar iti spun, nu mai da indicatii adminilor...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...