ZzooM Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Numele meu în joc: ZzooM Numele EXACT celui pe care îl reclam: Wapo Screenshot-uri:Primul kill Al doilea kill Al treilea kill Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Vroiam sa plec din spawn, vine wapo si ma omoara fara motiv...Ies a doua oara la fel si a treia oara tot la fel... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Panther Martori : -
Guest Wapo Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Daca te uiti clar....nu esti in spawn -.- Deci nu stiu dc ai postat....erai in afara spawn'ului si pui aiurea ss'uri.... Si celelalte faze, iesitul din spawn asa aiurea....sa ma faci sa te omor...se numeste "Vanatoare"...
ZzooM Posted April 11, 2012 Author Posted April 11, 2012 Daca te uiti clar....nu esti in spawn -.- Deci nu stiu dc ai postat....erai in afara spawn'ului si pui aiurea ss'uri.... Si celelalte faze, iesitul din spawn asa aiurea....sa ma faci sa te omor...se numeste "Vanatoare"... In cel de-al doilea ss se vede clar ca eram in fata spawnului...cum sa nu fie???Si apropo mai omorat de vre 4-5 ori da greseala mea ca nu am mai facut ss-uri...
anaxor Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Esti destul de departe de spawn nu te incadrezi in perimetrul de la spawn. Data viitoare, fa poze mai bune. Closed!